REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Iubita lui Speak are probleme de sănătate. Ce a păţit Ştefania

Iubita lui Speak are probleme de sănătate. Ce a păţit Ştefania

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 3161

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, dar iată că acum are ochii în lacrimi, se confruntă cu mici probleme pe care speră să le depăşească rapid! Despre Ştefania este vorba, iubita lui Speak.

Speak şi Ştefania

Ştefania se confruntă cu mici probleme de sănătate. Iubita lui Speak a dezvăluit pe Instagram că este răguşită, lăcrimează şi foarte des. A mers la farmacie pentru a lua un tratament adecvat.

„Astăzi m-am trezit cu ochii foarte sensibili şi pe parcursul zilei s-a tot agravat situaţia cu ochii mei. Mi s-au înroşit din ce în ce mai tare. Au început să lăcrimeze foarte rău şi mă usturau. […] Mă trezesc dimineaţa extrem de răguşită, îmi mai revin cumva pe parcursul zilei, dar nu-mi trece de tot.”, a transmis Ştefania pe Instagram.

În urma tratamentului administrat, aceasta s-a simţit mult mai bine, probabil pastilele şi-au făcut efectul.

Speak şi Ştefania: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt"

Au trecut câteva luni bune de când au revenit din Asia Express şi lumea încă mai vorbeşte despre experienţa lor acolo. Iată o parte din povestea cuplului care a „împărţit“ ţara în două. Speak şi Ştefania ne-au făcut o demonstraţie de autenticitate în cuplu, de comunicare dincolo de fapte şi cuvinte, de anduranţă şi forţă conjugată. Dovada supremă a fost pasul făcut de Ştefan înaintea semifinalei emisiunii, cererea în căsătorie. Despre motivele care au dus la atingerea armoniei în cuplu şi despre cât de important e să tolerezi defectele celuilalt, într-un interviu cu cei doi, scrie okmagazine.ro.

Ştefania, tu te-ai aşteptat vreun moment să te ceară? Acolo, acasă, oriunde. Erai pregătită să spui „DA“ la o vârstă relativ mică pentru vremurile pe care le trăim?

Ştefania Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită.

Spune-mi şi tu trei motive pentru care ai acceptat cererea în căsătorie. Ce-l face pe Ştefan să fie un partener pe viaţă?

Nici măcar nu am nevoie de trei lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este bărbatul perfect. Pentru mine, el are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce buze are zici ca i kur de maimuta
0
0
are hemoroizi sau ce? iar faceti toate ciorile si proastele celebre .
2
0
Cine mai sunt si ciorile astea?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272