REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iulia Albu șterge pe jos cu George Buhnici: Ești mândru că faci dragoste cu o 'minoră'

Iulia Albu șterge pe jos cu George Buhnici: Ești mândru că faci dragoste cu o 'minoră'

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 1554

Criticul de modă Iulia Albu îl desființează pe Gheorge Buhnici. După ce prezentatorul TV și-a pus toată țara în cap pentru că a criticat femeile cu vergeturi sau celulită, Iulia Albu postează un text extrem de critic, în care îl aseamănă cu influencerul Colo, care la rândul său vorbea de relații amoroase cu minore.

Iulia Albu

"În legătura cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată că o minoră ci că o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa ” dumneavoastră “în viața a fost că soția” dumneavoastră “arată că o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?

Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”.

Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar și noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu.

Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă.

Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră?

V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare că să vedeți piele și că este normal să va uitați după “țațe și buci” și dacă “vrei să te împrietenești cu mine trebuie să îmi arați mai mult decât un decolteu”.

Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva că tine. Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid.

Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care “arată că o minoră”, subliniind acest lucru de parcă această ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare să vezi „piele, țâțe și buci”, și numești femeile “mamifere femele”, ne ești decât un alt COLO. SPOOF-nici!", scrie Iulia Albu pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stai cracita e cel mai bun lucru pa pamant!! Si soarele sa te arda in FOFARLIKA!!
0
0
dar iti place cu gaini.Cotcodac
0
1
asta era ultima parasuta care sa ia atitudine .oricum vad ca ati gasit subiect cu Buhnici asta . Asta este omul si-a spus parerea ca nu ii plac grasele .Oana Roman mai slabit ?
1
0
Iulia, gaina aia e bebelusul tau ? Cate luni ai clocit ?
0
1
Draga Iulia ai vorbit tu sau gaina ?
1
1
Du-te dracului de tzatza imbecila si vezi-ti de treburile tale!
1
1
Iulia eu merg pe plaja sa vad parasute ca tine care nu ati facut nimic bun decat sa stati cracite.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272