REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iulia Vântur și Salman Khan au împărțit alimente oamenilor sărmani din India

Iulia Vântur și Salman Khan au împărțit alimente oamenilor sărmani din India

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 1435

Aflați în izolare, alături de mai mulți prieteni la proprietea de la casa de vacanță din Panvel, din apropierea orașului Mumbai, India, Salman Khan și Iulia Vântur s-au implicat imediat într-o strângere de ajutoare. La aceasta au participat și alți prieteni celebri de-ai starului internațional, alături de alți oameni de la fundația actorului indian.

Iulia Vântur și Salman Khan

Salman Khan (54 de ani), care a stat în casa sa din Panvel încă de la începutul pandemiei, a organizat recent o campanie umanitară și a strâns mai multe produse alimentare pentru cei nevoiași. La inițativa acestuia, demarată prin fundația sa, au răspuns prezent mai multe personalități locale, dar și românca noastră, Iulia Vântur (39 de ani). Printre alții, au mai participat actrițele de la Bollywood Jacqueline Fernandez, Waluscha De Souza și cântărețul Kamal Khan. Salman a distribuit un videoclip pe Instagram, în care Iulia, Jacqueline, Waluscha și alții pot fi văzuți încărcând ajutoare și pachete care conțin produse alimentare, în căruțe și vehicule.

"Mulțumesc pentru contribuție ... mulțumesc tuturor", le-a spus Salman Khan, apoi cei din echipa lui au lansat și un videoclip pe Youtube, care a devenit imediat viral pe internet. „Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a scris și Iulia Vântur pe rețelele sociale, împărtășind și ea videoclipul pe profilul ei de Instagram: "Toți oamenii din acest videoclip au fost în izolare de grup de când a început pandemia, iar acest videoclip a fost filmat pe proprietatea privată, de aceea nu s-au purtat măști și mănuși. Iar distanțarea socială nu era necesară".

Îndrăgită actrița, cântăreața și vedetă TV a acordat înainte de Paște un interviu pentru "Vorbește lumea", care a devenit viral în toată lumea. Și asta pentru că în timp ce ea vorbea cu Cove și cu Adela Popescu, din spate a apărut însăși Salman Khan, care venise să vadă dacă totul este în regulă ]n timpul interven'iei Iuliei, care a avut loc online. "Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paște", a spus Iulia, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in Romania cand veniti sa dati graunte la ciorile voastre originale din India ?
0
0
O cioara borata si o moldoveanca proasta!
4
0
maimuta se simte ca acasa printre maimutoi si tiganime.Stai acolo ca stai bine!
2
0
Cati au saracit ma, ca sa va imbogatiti voi ? Acum faceti pe filantropii ?
1
0
asta se crede mama tereza si el un tigan ,rega ce vedeta este ea? si ala? la tigani toti sunt vedete ,maestrii.regi,printi
1
0
Imi pare mie Iulia este gravida sau a luat ceva kg in plus?
1
0
Se aruncau pachete cu Vita Argentina si cateva de Kobe pe strazi ca pietrele la minieriada!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272