REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Jeacă, noul prefect al judeţului Constanţa, ‘pe mâna’ lui Ţuţuianu

Jeacă, noul prefect al judeţului Constanţa, ‘pe mâna’ lui Ţuţuianu

Replica API 3 august 2018 | 00:43 564

Dan Jeacă şi Horia Ţuţuianu

S-au tranşat apele în PSD, după ce s-au speculat mai multe nume pentru postul de prefect – fiecare nume din câte o “gaşcă” sau alta din PSD! Noul prefect al judeţului Constanţa este Dan Dumitru Jeacă (fost ofiţer SRI). Acesta a deţinut, până în prezent, funcţia de subprefect al Constanţei. Judeţul Constanţa nu mai avea prefect din data de 6 iunie, ca urmare a demisiei lui Ioan Albu.

Numirea lui Jeacă a fost publicată în Monitorul Oficial joi seară, 2 august, iar investitura a fost rogramată azi, în prezenţa secretarului de stat Mihai Dan Chirică.

De precizat că Dan Jeacă face parte acum din echipa Horia Ţuţuianu, după ce, la un moment dat era “atribuit” ALDE. Mai exact, liderii ALDE au susţinut că este memnbru al acestui partid, în timp ce PSD a venit cu dovada că… este susţinut de PSD. Indiferent că a “jucat la două capete”, iar aportul în ecuaţie l-a avut Primăria Medgidia (acolo unde Jeacă a fost angajat o perioadă, pentru a putea devein funcţionar), în momentul de faţă noul prefect s-a poziţionat în “tabăra” lui Horia Ţuţuianu (PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean).

Interesant că Ţuţuianu şi-a consolidat poziţia în PSD Constanţa nu doar prin această numire, dar şi-a pus şi alţi oameni în poziţii-cheie. Spre exemplu, Mirela Matichescu este administrator public al judeţului Constanţa şi face parte şi din Consiliul de Administraţie al Portului Constanţa, deşi lideri ai organizaţiei judeţene au fost împotriva acestei numiri.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oile lipsesc sa misune prin Constanta pentru ca orasul sa para talie mondiala, in rest s-a facut tot ce trebuia.
2
1
Imi cer scuze daca am scris gresit ceva in ultimele 10 comentarii de mai jos postare la aceleasi ore aproximativ. Sunt un obedient care isi face treaba si atat.
2
1
Succes !!!
1
2
Felicitari Dane. Ps Multa sanatate
1
3
Felcitari domnule prefect! Succes si multe realizari pentru judetul Constanta
2
3
Felicitari domnului Jeaca, am lucrat cu dansul, un profesionist!
1
3
Felicitari Domnule Prefect,va doresc un mandat usor si sa aveti putere de munca,sunt sigur ca impreuna cu domnul presedinte Horia Tutuianu veti face lucruri bune pentru judetul Constanta!
1
4
O alegere f buna, felicitari si putere de munca !!!
1
4
Mult bafta si putere de munca Dane. Suntem laturi de tine. Mult succes
1
4
Felicitari si spor la munca acestei echipe tinere. Bravo Jeaca! Bravo Tutuianu!
1
4
Felicitari Dane. Sa faci treaba buna. Sa speram ca impreuna cu Horia sa ridicati judetul asta. Multa bafta la amandoi.
1
4
Tutuianu si Jeaca o sa faca o echipa frumoasa! Felicitari!!!
1
4
Spor la treaba Dane. Sa faci lucruri bune pentru judet.
2
4
Felicitari Dan. Multa bafta. Sa faci treaba buna!
1
4
In comentariile din zilele trecute se vehicula un nume de mare anvergura..asa cum se lauda el adica Tincu Cristian caruia ii murisera laudatorii. Unde este el acum sa comenteze si sa se laude in continuare ca va fi prefect? Ha ha ha
2
1
Machidonii au sekurizat Constanta. Machidonizarea va incepe in forta, pentru ce au pierdut de cand a plecat Mazare si vor fi ca pe vremea lui Palaz Geoana Hasoti. Machidonistanul Constanta laudat de colaboratorul Moga Nicu, senatoru melcilor de Brebeni. Daca te uiti la muile astea de prostovani, fara viziune, de slugoi de mana a doua, indivizi nevertebrati si fara caracter, vei intelege de ce Constanta e dezastru total. Oare Tariceanu stie ca in Constanta, Aldeul impune numai securisti peste tot? La Psd nu e o problema, de Stroe, Dumitrache, Balta, Tutuianu se stie ca sunt securisti slinosi.
6
0
Tutuianu avea ozitia demult cosolida-ta!!
2
3
cu ce a gresit populatia orasului pentru a fi furata sistematic de acesti hoti ordinari ??? Cu riscul de a ma repeta ! Astia nu pleaca decat manati cu furcile de la spate !
8
3
lui ion 09;18, europeanului si mamei lui , doamna profesionista.....asa i-a facut zestre europeanului , cu gurita
3
1
Vai de mama noastra.De 28 de ani votati mafia PSD.Sefii PSD bogati si poporul sarac
10
4
O sa formeze o echipa frumoasa - Tutuianu si Jeaca! O sa faca lucruri bune pentru judet!
8
10
Din pacate pentru constanteni, nu am fost numit prefect. Imi cer scuze electoratului meu fidel. Data viitoare o sa am noroc.
7
4
Are o figura ne cizelata, din perioada comunismului anilor " 50.
6
3
Bai chiar nu ne mai putem caca de securistii astia? Cum dracu ba astia sunt cei mai frumosi cei mai inteligenti cei mai cinstiti. Derbedeii astia cumuleaza pensii nesimtite cu salarii nesimtite platite de statul roman adica de noi boii. Pai cine dracu se bate cu statul paralel?
12
2
Hopaaaa... adica felix e pe din afara ? Generatia noua e la putere?
9
0
Succes Dan Jeaca! Succes Horia Tutuianu! Profesionisti si patrioti!
8
16
Succes Dane
8
11
Romania tara securistilor. Un securist numit prefect pe mana altui securist care-i lingea curul lui Nicusor Constantinescu si acum se dezice de el. Tutuianule...lumea nu uita. Mi-e scarba de mincinosi oportunisti care nu mai stiu ce sa faca ptr a pune mana pe ciolan. Roata e rotunda, baieti.
26
3
Sug puta la sefi
18
3
Cine ? Tutuianu si-a consolidat pozitia in PSD? Hahahaha
13
4
Felicitari Dan Jeaca! Felicitari Horia Tutuianu!
8
25

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389