REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Jeni Nicolau, dezamăgită în nenumărate rânduri de persoanele dragi

Jeni Nicolau, dezamăgită în nenumărate rânduri de persoanele dragi

Valentina CAMARA 18 ianuarie 2023 | 00:00 733

Jeni Nicolau nu a avut o viață numai lapte și miere. De-a lungul timpului a avut parte de dezamăgiri din partea persoanelor dragi, chiar dacă merita să fie tratată în alt mod. Tocmai din acest motiv a învățat să pună limite în viața sa și să ofere în viață pe măsură ce i se oferă.

Jeni Nicolau, dezamagita in nenumarate randuri de persoanele dragiJeni Nicolau

În cadrul unui interviu, îndrăgita artista a vorbit despre lucrurile mai puțin frumoase de care un om are parte în viață.

Jeni Nicolau a dezvăluit că experiențele neplăcute în care a fost dezamăgită au învățat-o să pună mai înainte de orice confortul propriu și să nu-și mai ofere ajutorul fără să fie cerut. Artista a oferit mai multe detalii despre cum gestionează acum situația din acest punct de vedere.

De fiecare dată când a întâmpinat vreo situație în care a simțit că încrederea i-a fost înșelată, Jeni Nicolau  și-a dat seama de faptul că singura variantă este să se încurajeze și să se vindece de una singură.

Acum, la vârsta de aproape 54 de ani, artista nu își mai dorește decât să aibă sănătate.

„Da, bineînțeles, dar cine nu a fost dezamăgit? Numai că am învățat să merg mai departe. Eu sunt un bun creștin și voi face aceleași greșeli. Voi aduce în jurul meu oameni cărora să le pot face un bine, iar cei care m-au dezamăgit rămân pe drumul lor.  Sunt genul de om care nici nu așteaptă să i se ceară ajutor, dar acum m-am lecuit. Îmi ofeream ajutorul involuntar și atunci când oferi de la tine și nu se cere, nu prea ți se spune „mulțumesc”. Oricum, cât trăim, învățăm. Cel mai important pentru mine este să fim sănătoși.  Nu m-a deranjat nimeni, dar am simțit nevoia să fac această mențiune, pentru că mă uit în stânga și-n dreapta și văd oameni care ar face orice ca să strălucească ei mai mult și au impresia că dacă sting lumina celorlalți, această lumină este mai bună sau mai benefică pentru ei”, a precizat Jeni Nicolau, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca vreo petarda
0
0
Cine este Jeni Nicolau?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212