REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Joc periculos! Copiii fac slalom printre mașini, în față la City Park Mall

Joc periculos! Copiii fac slalom printre mașini, în față la City Park Mall

Valentina CAMARA 20 octombrie 2022 | 00:00 2448

Mai mulți copii au fost surprinși luni 17 octombrie, în jurul orei 13, pe Bulevardul Al. Lăpușneanu, în preajma City Park, făcând slalom printre mașini, pe trotinete. Nu numai viața lor și-au pus-o în pericol, ci și pe a celor care se aflau, la momentul respectiv, în zonă. Aruncau cu trotinete în trecători, lovind persoanele de pe trotuar, iar apoi au încercat abordarea șoferilor pentru câțiva bănuți.

Copiii au fost surprinși de către trecători luni, 17 octombrie, în fața City Park, când au început să facă slalom printre mașini cu trotinete.

Trecătorii au fost murdăriți de către copiii teribiliști cu pastă de dinți, la fel și mașinile care tranzitau zona, după cum au declarat martorii. Iar, la culoarea roșie a semaforului s-au năpustit asupra mașinilor, pentru a cerși un leu, doi lei de la șoferi.

Unii trecătorii au fost loviți de trotinetele aruncate de unii dintre ei, probabil în spirit de glumă sau doar pentru a se amuza.

Nu este singurul caz petrecut în Constanța de acest gen. Cerșetorii au făcut un job din a cere bani șoferilor aflați în trafic, la semafor. Cei mai mulți, sunt trimiți de proprii părinți, care-i exploatează cât e ziua de lungă, cu gândul că sunt demni de milă, iar oamenii scot mai ușor banii din buzunar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
As intra cu masina in ciorile astea.oare o sa zboare pene?
7
0
Leprele astea fura in fata la City Mall. Nu poti sta pe banca cu sacosa langa tine ca te trezesti cu ele langa tine sa iti fure cate ceva
11
0
unde-s parintii acestor copii, unde-s parazitii aia asistati sociali si votanti PSD?
9
1
Vrem sa starpim toate ciorile pana la ultima!
10
1
copii sunt g***i care au smuls florile mov din fata la city,am vazut eu,pana a venit pandarul care l am chemat au facut cate un brat mare
8
0
Aici este o problema caci sunt uni copiii pe care ii disciplinezi doar cu o mana forte,nu cu bataie ci atunci cand ii prinde politistul sa puna mana zdravan pe el pentru ca derbedei astia se zbat tipa dupa care vin rudele lor filmeaza cu telefonul si tipa spunand uitativa oameni buni ce le face politia micutilor si politisti locali care joaca la mize"a se citi spagi"mari nu sunt p****i sa se ia de niste derbedei ci ii lasa in pe astia legea lor.
7
0
Ba bagami-as pla in mortii vostri, dar copiii care fac slalom printre masini pe mircea pt ca nu au trotuar? De aia de ce nu ziceti nimic mi-as pla in gura voastra? Faptul ca de la capitol pana la scoala 28 trebuie sa mergi pe strada e ok nu? Multa mwe cu kkt chitac multa mwe cu kkt primaria constanta!!
4
14
Astia nu sunt copii, sunt ti*ani, e o diferenta.
20
0
Ăștia nu sunt copii sunt pui de CIO…
20
0
Statul roman are servicii specializate pentru astia , platite din baniii nostrii ! Unde este Politia locala , mai exista?
22
0
l e p r a aia mica din ultima poza deschide usile masinilor oprite la semafor.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218