REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Judecătoarea Popoviciu, pierdută în spațiu: aplică legea tăcerii! Video

Judecătoarea Popoviciu, pierdută în spațiu: aplică legea tăcerii! Video

Mariana MURAT 24 aprilie 2024 | 10:49 4539

Miercuri, 24 aprilie 2024, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) urmează să ia o decizie importantă în privința judecătoarei Ancuța Ioana Popoviciu, care se află în centrul unei controverse legate de gestionarea dosarului lui Vlad Pascu. La ieșirea de la audierile CSM, judecătoarea s-a oprit în fața jurnaliștilor, parcă pregătită să răspundă la întrebările acestora. Numai, că Popoviciu a recurs la dreptul la tăcere. A stat un minut în fața presei și nu a răspuns la nicio întrebare.

Judecatoarea Popoviciu, pierduta in spatiu: aplica legea tacerii! VideoAncuța Ioana Popoviciu

Ancuța Ioana Popoviciu ar putea fi suspendată din funcție până la finalizarea investigației disciplinare inițiate de Inspecția Judiciară. Suspendarea judecătoarei din Mangalia ar putea avea loc după ce Inspecția Judiciară s-a autosesizat în urma comportamentului judecătoarei la două termene consecutive ale procesului. Cea mai mare gafă a fost la primul termen, unde magistratul care judecă acest caz, fiind vorba despre Ioana Ancuța Popoviciu, a întrebat dacă victima e în sală și a cerut buletinul băiatului mort. Această greșeală procedurale a condus la o cercetare disciplinară, în timp ce Ancuța Ioana Popoviciu a cerut recuzarea sa din caz, solicitare care i-a fost respinsă.

Reamintim că Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Când a făcut prezența, la termenul de joi, 22 februarie, judecătoarea Popoviciu a întrebat dacă la proces se află și unul dintre studenții uciși, făcând referire la Sebastian.

Acesta nu este primul incident disciplinar al judecătoarei Ancuța Popoviciu. Ea a mai fost sancționată în trecut, când i-a fost tăiat din salariu pentru o perioadă de câteva luni, tot din cauza unui comportament similar în sala de judecată.

De asemenea, familiile victimelor accidentului au cerut strămutarea dosarului la altă instanță, o cerere care până acum a fost respinsă. Astfel, toate părțile implicate așteaptă acum hotărârea Consiliului.

Update:

CSM a decis. Judecătoarea Ancuța Popoviciu, care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în funcție. Astfel, cererea Inspecției Judiciare de a o suspenda din funcție a fost respinsă.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptul sa tacă! Orice ar fi spus era oricum analizat, interpretat, căci toți sun profesori in ziua de azi! Cred ca in final va da o soluție corespunzătoare, dreapta,
1
4
Cine din CSM o f**e pe asta ?
5
1
Cum mai are tupeu sa defileze prin Mangalia Este culmea arogantei si nesimtirii iar cei care o tolereaza dovedesc ca sunt corupti la maximum si merg inainte desi au avut multe cazuri care au patat justitia din Mangalia .Nine ca nu am avut de a face si sper nici sa nu ajung niciodata pe manutele unor iresponsabili ca cei din Mangalia .Duduia ar trebui sa ia primul tren spe Sapanta
6
0
A trecut psihologicul? Se pare ca are probleme grave de comportament!
5
0
ce stifturi de oameni nenorociti populeaza nenorocita asta de tara!!
2
0
Fereasca D-zeu sa ajungi pe mana uneia ca doamna.
5
0
tatal baiatului mort pare mai degraba amator de like-uri pe fb, decat distrus de pierderea copilului.
4
8
Frumoasă e judecătoarea,i as cam da la mouie cu lopata!
5
1
Am ajuns o tara de 2 bani cu iohanis si cu scursurile psd pnl usr pmp udmr!! Nu mai avem justitie nu mai avem sanatate nu mai avem educatie..nu mai avem nimic!!!
4
0
Judecatoarea este un om ca si noi. Ori cat ar dori sa fie impecabila nu poate, ea nu este robot. Atata dusmanie pe tatal victimei fata de un om care a gresit. Atata venin a improscat acel om, de parca toata aceasta nebunie ii aduce fiul inapoi. Asta arata ce fel de om era tatal victimei. Inteleg ca si-a pierdut fiul, este f greu, dar nu poti sa te comporti astfel.
7
12
Dupa cum imi dicteaza si numele suntem extaziati de doamna care ne face onoarea si s-a mutat la noi . Sa speram ca citeste . Exact de cetateni ca dansa are nevoie mangalia. Asa se mai scrie ai in "presa" de "orasul" nostru.
6
0
Animale patrupede care au salarii mari și pensii plătite de noi ca să respecte legea
11
2
Istia reprezinta statul subteran. Asta are probleme psihice
7
0
Doamne fereste!Asta este judecator intr-o tara civilizata?I-au dat droguri aia din CSM?Cred ca de-aia au si chemat vaca sa se drogheze cu totii la Bucuresti.Mai era un p******r fost dna pe urma la sibiu betiv ordinar ?lovea cu masina pe strada de beat ce era albit normal de toata lumea acum isi ia pensie vreo 5000 de euro.Magistratii pulii ordinari de cea mai joasa speta.
9
1
O fi din participanții la petrecerea lui Vlad Pascu...
13
0
Pt.Marin,pentru ca sa fiu frustrat cum spui tu trebuie sa am pe cine sa fiu frustrat, ori in exemplul asta cu o judecatoare aeriana nu e cazul,cum nu este cazul nici in articolele despre politicieni coruptzi,hotzi de tot felul,mincinoshi,laudaroshi,lacomi fara limite sau alte lighioane dastea,pentru ca Frustrat inseamna sa am o parere de rau pentru ca nu sunt si eu ca ei,ori eu nu sunt ca ashtia si nici nu imi doresc,dar imi place sa le spun pe nume astora cu bube-n cap care pozeaza in exemple in fatza lumi,pt.ca eu imi doresc o lume unde oameni ca ashtia sa fie marginalizatzi asha cum este in tzara unde traiesc eu,nu laudatzi si datzi exemple ca in Romania.
13
0
Lasati femeia in pace, o fi luat si ea diploma cu cwurul. Atat se poate...
14
3
Escu-le îți înțeleg frustrarea,e normala și nu o apar pe donsoara’,dar vine de la ŚTEI , de lángå BINJ’,mai domnu de acolo a plecat benzina de 11 lei litru Acu 2 ani….ma e la d Racu in praznic …ce sa audă de 2Mai….???
0
8
Ca ea sunt 8 sau 9 judecatori din 10, din pacate... pe ea o stie toata tara multumita presei si mediatizarii. Ceilalti fac pe micii zeisori in sala lor de judecata cand ii vezi cu cata scarba se uita in sala si tremura fraierii in fata lor, in loc sa ii ii reclame si sa ii dea si la presa... Cea mai mare bataie de joc. Asta e realitatea. Justice
18
2
Hai mai Jane laso mai moale cu scuzele pentru corupta asta caci p*****a nu cred ca este;pai cum mama dracu sa intzeleaga cineva fapta asteia"chemarea mortului sa depuna declaratzie"cand toata Romania shtia despre cazul asta fara sa citeasca doar daca s-a uitat la TV pentru ca a fost dat de sute de ori cazul drogalaului criminal si tocmai ea care a fost desmnata sa decida de partea cui este dreptatea in cazul asta sa vina cu asha o declaratzie,sa shtii mai Jane ca nu totzi absolventzi de facultate cu 10 erau si sunt de nota 10 si la locul de munca,in cazul aiuritei asteia se potriveshte zicala care spune ca orice padure are uscaturile ei,pentru ca sa scoatem sistemul judecatoresc mai curat,altfel acei colegi ai ei care o apara pe judecatoarea asta se descalifica si ei impreuna cu ea si profesional si ca oameni.
13
2
O psihopata, analfabeta și corupta
19
2
Indiferent ce ar fi spus era interpretat,rasucit,,răstălmăcit,etc…greseala a fost ca a acceptat sa asculte întrebările ziariștilor…cat despre faptul ca ar fi slab pregatită,clar habar nu aveti de examenele , testarile sau subiectele din cadrul concursurilor de intrare în magistratură….poate sa ,,dilit” de la cat citeste sau cate aude si vede in dosare…dar p roasta sa stiti ca nu este….e usor de pe margine sa emiti opinii….
11
17
A dat spaga, are pe cineva in Magistratura. E Mafie doar asa se explica. O incompetenta si neglijenta care a dat spaga.
17
1
daca nu o impusca nimeni in cap ? ce sa faca si ea..
12
4
MARCEL, impusca-te!
5
3
Clar si viu de incompetenta. DOMNU STELIAN ION UNDE ESTE DOMNE REFORMA PROMISA?IN PL CU SATELITUL. SI ACUM VREI PRIMARIA CONSTANTEI
19
0
dupa 89 zecile de ...incubatoare din invatamantul privat universitar a afectat si a eclipsat fostele universitati, institute si facultati de renume intern si international! tot ce a fost privat s a platit si s a obtinut diplome in defavoarea stiintei de carte ... adevarate! profesorii sub influenta banului lasau sa treaca studentii si sa obtina diplome cu... gramada, umpland cu ce trebue sau nu cerintele ...pietii!s au depreciat si celelalte facultati ,universitati si institute cu traditie ale tarii! a rezultat majoritar societatea de astazi, de oameni cu diplome universitare, doctoranzi profesori, magistrati, ingineri, ziaristi si mari ... politicieni etc.! pe parcursul anilor sau mai triat, sau mai adaptat dar au si ramas unii sub ,,0,,!
19
0
javra asta e tiparul coruptiei
18
2
Se p.sa pe voi. Ca de altfel mai toti magistratii.
12
3
Mă iau fiorii doar când mă gândesc că aș putea ajunge să-mi caut dreptatea la un asemenea specimen. Tipa este psihică, clar!
26
1
asta ia droguri nu vedeti
27
1
lăsați femeia in pace ,sunt multi in parlament mult mai grav decât a făcut ea și nu ii mai întrebați nimic, mari jurnaliști ,voi cum ați ajuns jurnalisti? pe merit? mare căcatt a făcut ,că a întrebat nu știu ce! mai greșește omul, și ciuca a zis că piatra Neamț e judet!
9
28
A consumat si ea ceava
30
0
Scuzati-ma dar,Ancuta tontuta chiar trebuie zburata de acolo si cazul trebuie preluat de cineva capabil,competent care sa perceapa garavitatea cazului!
31
0
E cu oxicomanii, anesteziata toata. N-o deranjati.
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212