REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Klaus Iohannis BLOCHEAZĂ schimbările din Guvern până după 1 Decembrie

Klaus Iohannis BLOCHEAZĂ schimbările din Guvern până după 1 Decembrie

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:31 464

Klaus Iohannis anunță că până după 1 Decembrie nu va semna nicio propunere de revocare a vreunui ministru și nici de numire, mentionand ca guvernarea actuală este un carusel.

"Am primit astazi, la 2 zile dupa remanierea guvernamentala o propunere de remaniere guvernamentala. Acest lucru nu este de bun augur. Lucrurile merg foarte prost in privinta guvernarii, PSD e deja la al treile guvern in nici 2 ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozitiile de ministru. I-am numarat, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt ministri in aceste guverne. 70 in nici 2 ani. Pot sa va spun ca asa nu se poate guverna. Este imposibil sa schimbi ministri toata ziua buna ziua, de asta se ocupa PSD. Este ceva ce nu s-a mai intamplat, auzit, nu se poate continua asa. Nu sunt de acord sa contribui la o astfel de guvernare care semana mai degraba cu un carusel. Ca sa fie lamurita aceasta sittuatie, nu va exista in aceasta saptamana nicio schimbare de ministru, iar aceasta chestiune propusa astazi, o remaniere dupa remaniere, va fi luata in analiza cel mai devreme dupa sarbatorile dedicate Centenarului si Zilei Nationale a României. Nu se va intampla nimic pana atunci", a declarat Klaus Iohannis, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
3
0
dl presedinte face exact ce se impune- trebuia mai de mult- acestor nemernici nu trebuia sa li se mai dea nici o sansa inafara puscariei
5
0
cit osa mai faci chindi si vrajala constitutionala pe bani romanilor pina osa se termine mandatul si duoaia tot la tribunal ajunge nevastata ca doar sinteti oameni si voi nu animale respectati si voi legile tari
0
5
asta de sub mine , ne bagam pula in tine !
3
4
Ce ma bucur!!! MUIE PSD!!!
5
2
Suspendare, aut, shnel, aufviderzin
2
5
Domnule presedinte viorica si-a luat tara inapoi.A reusit sa intre in palat peste ultimele ramasite in viata ale regelui neproclamat care tin cu protezele de facilitati pe care nu le merita si sa ofere unor oaspeti straini gazduire cu masa de protocol.Asteptam ,domnule presedinte sa faceti la fel.Sa respectati legea statului roman si constitutia sa dar si tragerea la raspundere penala urmasilor regelui pt folosirea spatiilor destinate unui fost sef de stat care nu se mai afla in viata.Urmasii regelui Le folosesc abuziv si statul roman are pierderi nefiind folosite in scop muzeal pt turisti.
12
1
lui dragnea nu e de mirare.la ceva trebuia sa fim si noi primii:la prostie cronica,asociata acestei grupari mafiote.si hoti si prosti.
5
1
Foarte bine! Decizie corecta luata de d-ul presedinte, are si dreptate. Pai ciumatii astia, cand mai si muncesc !? Guvernantii astia, sa mai si "guverneze", nu numai sa se resapeze si sa se remaieze intre ei. Sunt de tot DISPRETUL, niste incompetenti, care isi bat joc de popor, de romani cu circul lor: 3 guverne si atatea plimbari de asa "zisi ministri", plimbati pe la Cotroceni intr-un 1,8 ani de guvernare !!?? De rasul-plansul....cu ciumatii astia de la putere ... cu circul lor josnic, din pacate.
14
3
pai daca plec cu hoate de copii si case nu prea am timp de voi papagalilor.ce pula mea sunt seful vostru si trebuie sa asteptati eu ma simt ca un turist in romania.muie antipesede .
7
14
Ce fata de prost are yohanis, ca defapt toti sustinatorii lui
5
15
ce nulitate de presedinte ! Laufer a avut dreptate cand a spus ca asta nu tine cu Romania si daca sunterm corecti Antonescu a afirmat de mai multe ori ca profesorasul asta de duzina va fi mai rau decat Basanaul !Daca era ceva de capul lui avea si el ceva lucrari stiintifice, un masterat un doctorat ceva , nu se arunca sa fie primar!halal presedinte si uite cum prostii il aplauda. Hai ,placuta suedeza pentru Iohannis si sustinatori !
5
13
Bravo Iohannis!!! Muie psd-ului si sustinatorilor!!!
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272