REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
14.7° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Klaus Iohannis o umilește pe Dana Gârbovan: Ce acuzații îi aduce fostei judecătoare

Klaus Iohannis o umilește pe Dana Gârbovan: Ce acuzații îi aduce fostei judecătoare

Replica API 28 august 2019 | 00:00 223

Klaus Iohannis

Dana Gârbovan a fost propusă de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru al Justiției, dar președintele Klaus Iohannis a refuzat să o accepte. Iohannis a lansat acuzații grave la adresa fostei judecătoare. Astfel, conform președintelui, Dana Gârbovan este ”total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu”.

”Resping propunerea pentru ministrul justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituțiilor și nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu.”, a explicat Iohannis motivul pentru care o respinge pe Gârbovan.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Garbovan asta parca ar fi Olguta Vasilescu care a fost refuzata tot de Johanis acum cateva luni dupa ce PSDisti i-au promis un minister,din cate se pare nu interesele tari conteaza pentru PSDisti ci achiatre unor obligatii pe care partidul le are fata de uni dintre membri lui.
2
0
un jeg de om in haine de presedinte,macar betivu mai avea haz ,o poanta, o remarca cu har KWI asta este un monument de nesimtire si aroganta !
9
14
Si klaus vrei sa imi sugi lindicul?.La cur m am sters azi dimineata tembelule.
5
12
Conform teoriei: cine se aseamana se aduna, psd-ul este ca un magnet ptr prosti, corupti si hoti! Coana dana, a vrut si ea sa parvina pe cai peridosnice si incearca sa se lipeasca de sleahta psd-ista. Degeaba a fost sustinatoare infocata a ororii juridice, OUG. 13 ptr ca pesedeii au dus-o cu zaharelul si si-au amintit de ea prea tarziu. Dar tot raul este spre bine, idioata si-a dat demisia din magistratura ptr ca a pus botu' la vrajelile stapanilor ei, pesedicii!
14
13
Hai DNA termina ce ai inceput! Sa crape de frica astia trimisi in judecata si sa plateasca pentru tot
12
9
Imi place sa umilesc populatia Uraaaa .... vine Guvernul Meu si o sa vedeti voi
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389