REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Kovesi, despre dosarul de la CEDO: Este doar o încercare de a amâna acest proces din partea guvernului

Kovesi, despre dosarul de la CEDO: Este doar o încercare de a amâna acest proces din partea guvernului

Replica API 9 mai 2019 | 02:11 448

Laura Codruţa Kovesi

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, miercuri, că cererea de amânare a judecării plângerii depuse la CEDO este ''doar o încercare de a amâna acest proces din partea Guvernului''.

"Aşa după cum Curtea Europeană a Drepturilor Omului a informat ambele părţi, procedura de judecată este una de urgenţă. Deci este cumva aberant să vii să ceri un termen de două luni, în condiţiile în care vorbim de o procedură de urgenţă şi în condiţiile în care termenele la CEDO care se dădeau pentru amânări sunt de obicei de trei săptămâni", a spus Kovesi, la ieşirea de la CSM, întrebată despre faptul că Guvernul României ar fi solicitat o amânare în acest caz.

Ea a arătat că nu face pronosticuri în legătură cu decizia CEDO.

"Obligaţia mea de a răspunde este după ce primim răspunsul Guvernului. În momentul în care Guvernul răspunde, noi (...) facem un răspuns la Curte în momentul în care se fixează un termen", a mai spus Kovesi.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a luat în discuţie, miercuri, raportul întocmit de Inspecţia Judiciară cu privire la săvârşirea de către fostul şef al DNA Laura Kovesi şi de procurorul-şef adjunct Marius Iacob a unor abateri disciplinare.

Kovesi a depus, în luna decembrie 2018, o plângere la CEDO, în care arată că i-au fost încălcate mai multe drepturi atunci când a fost revocată din funcţia de procuror-şef al DNA, în urma deciziei Curţii Constituţionale din mai 2018.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
klaus werner te impinge in europa ca sa nu ii iei locul ! nu ajungi tu acolo , la puscarie ....ca in sufragerie ! ai ucis oameni cu gasca ta impreuna , ai distrus familii , la puscarie cu toti !
0
6
D-na Kovesi este foarte desteapta, serioasa si profesionista. Este vericala. Este decenta in vorba si port. Este demna. Sperie hotii, mincinosii si penalii. Trebuie sustinuta si incurajata, romanii adevarati au nevoie de ea. Da! Va respect, va admir d-na!
6
2
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu pensii speciale si care este plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII.
7
1
Laura Codruta Kovesi si Klaus Johanis sunt spaima hotilor Dragnea si Tariceanu si speranta romanilor cinstiti.
3
2
sa-mi lingi cacatul tu si toti pesedeii !!! Cu limba !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
3
2
nici ma-ta daca suge pula cu ardoare nu o poate trimite pe kovesi acolo ! tu ce faci , ai mai multi clienti ca ma-ta ?
3
4
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
7
2
nulitatile , analfabetii, agramatii sunt incapabili de a percepe ceea ce explica dna Kovesi- vor intelege cand va ajunge procuror sef european
5
2
Tanti koveshy mai buhaieste din cand in cand. Bu hu hu
3
6
Iar ai secat la boase tot psd ul si lins clitorasul la toate artistele din psd.
4
5
Asta nu eta aia plagiatoare 4% si care era la Ghita la sprituri?
11
8
@Tuta mes @16:27 ne pare rau nu avem loc de tine ,ai intrat pana la urechi curata bine ! ca esti specialist si apoi ia-ne si pe noi la lins !
9
7
Toti pupatori PiZeDe sunt asteptati sa ma curete la fo.fo.loanca
3
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272