REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

La BISERICA de pe Tomis, ENORIAŞII se cred în CLUB

La BISERICA de pe Tomis, ENORIAŞII se cred în CLUB

Replica API 17 august 2020 | 00:14 2814

În weekend-ul ce tocmai s-a terminat, mulți au uitat de COVID-19. Fie că au petrecut pe litoral sau că s-au rugat, oamenii au continuat să ignore contextul în care ne aflăm și să își vadă liniștiți de treabă.

Dovadă stau imagini primite de la un cititor, în care mai mulți enoriași ascultă slujba la Biserica "Izvorul Tămăduirii", cu prilejul unei sărbători importante pentru creștini, Adormirea Maicii Domnului.

Biserica este situată pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța. Potrivit martorilor, enoriașii nu respectau regulile de distanțare socială și mulți dintre ei nu purtau măști de protecție. Pentru credincioşii care urmăresc slujba în exteriorul bisericii, distanța între ei va fi de 1,5 m în orice direcție.

În interiorul bisericii, folosirea măștilor de protecție este obligatorie pentru toți participanții la slujbe, cu excepția slujitorilor bisericești care rostesc rugăciuni, predică sau cântă la strană.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi biserica!!! Nu e biserica, e o baraca pusa pe trotuar, asigurandu-i un loc de munca unui trantor ! Ca deh, a cotizat bine la Teodosie si trebuia sa ii gaseasca un loc de prostit pe unii din oameni !
8
7
ceva vreme, lipit de peretele exterior al bisericii, langa altar, erea un WC ecologic. Pochii, au devenit noii zapcii! Boborul ii ridica in slavi.
1
4
Vedeti ma cluburile in care nu se respecta nici o distantare nicio regula, ii vedeti pe amarati astia care se duc sa roage la biserica. Nu va este rusine clubu e in floare si restu nu
6
5
La casa mortuala de pe Castanilor unde e Ciprian Stoichin, mahalaua este permanenta cu sustinerea politistilor locali si a ISU care da avize la case mortuare fara angajati de serviciu: slujbe cu preoti in strada, zeci de masini parcate pe locurile locatarilor, galagie zi si noapte, mii de oameni care vin la priveghi si se cred la carciuma, un cartier terorizat de lacomia si nesimtia parohului in mijlocul Constantei.
1
3
Ce autorizatie are acea cladire?
7
6
Situatia asta s-a regasit in toate bisericile din oras si din tara ----iar pe restul ne pedepsesc cu amenzi cu masca si amenintari de mai rau -----Biserica greseste si nu recunoaste de parca e stat in stat
6
2
Oameni inconstienti care nu respecta ce spun medici pentru ca ei se cred mai aproape de Dumezeu si chiar or sa fie dupa ce intra COVIDU-n ei. Bai prostilor voi va credeti mai sfinti decat I.P.S.Pimen,care dupa ce a aflat ca are COVID nu a venit sa bea apa de la izvorul tamaduiri ci a luat elicoprerul pt.ca sa ajunga cat mai repede la cel mai bun spital din tara,ca a fost batran omul si nu a mai putut fi salvat asta este. Dumnezeu sa-l ierte.
6
5
Votantii lu Faga, astia au pus primaru in constanta in ultimii 20 de ani, mananca pe bonuri de la primarie, merg moca cu troleu, si se spala o data pe luna. Viataaaa.
12
6
Dilaila credinta la natia romana! minciuni la spovedanie pentru 1 pahar de vin si drumul spre rai! cei cu pacate plecati schimbati mai des religia, asemeni traseism politic!
5
5
sunt plecati cu duhul...
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272