REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

La Eforie, TURIȘTII au dat IAMA cu MAȘINILE pe PLAJĂ

La Eforie, TURIȘTII au dat IAMA cu MAȘINILE pe PLAJĂ

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1788

Se pare că legile nu se aplică pentru toată lumea la fel. Plaja din Eforie Nord a fost invadată de maşinile turiştilor şi ale constănţenilor şi transformată în loc de parcare.

Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL), Bogdan Bola, atrage atenţia asupra faptului că plajele nu pot fi spaţii de parcare, iar legea trebuie respectată de toată lumea. El afirmă că toate organele competente, inclusiv Primăria Eforie au fost sesizate în legătură cu această situaţie. Acesta a distribuit chiar şi un filmuleţ în care pot fi observate maşinile parcate pe plaja din Eforie Nord.

Reporterii Replica au încercat să ia legătura şi cu primarul din Eforie, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Video:

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ingenunchiat eforia , cu trotuar de pietoni de 3 metri si pista inutilizabila de biciclete de alti 3 m , iar spatiul pentru CIRCULAT si PARCAT 3 METRI , se merge pe o singura banda , nu pot crede ca arhitectul poate fii asa prost nu exista asa ceva , au distrus eforia
0
0
este atat de cocalar precum i se permite.Ia ridica-i troaca si dai-o inapoi pe 1000 de euro. Va garantez ca nimeni nu mai parcheaza acolo !!!
7
0
facut locuri de parcare foarte putine plin de tigani cu tarabe mai ales in sens la imperial si turisti nu mai moldoveni lesinati de foame ,mai bine inchideai de tot strada falezi si din eforie nord si din sud,dar banunesc ca ie facuta cu cap ptr cand termin proietul o sa bagi taxa de parcare in eforie sa iei bani la lume
3
1
a filmat cu cartoful din debara?
0
4
Dar in zona Trei Papuci ,Zoom Beach, de ce zeci de masini sunt parcate pe plaja? Doar este sub ferestrele politiei judetene. Nu vede nimeni de acolo ?
10
0
bine ca accestul masinilor pe plaja este liber
1
2
Gigi esti dus, unde sa parcheze daca pista de biciclete are 3m iar strazile au fost ocupate de cocalari ca tine cu tarabe si alte prostii. Bugetarii oricum nu vin in saraie la Eforie, stai linistit tot cocalariica tine vin.
2
7
Vreti sa spuneti meltenii de constanteni judecand dupa numerele masinilor!
9
1
mirlanul nu poate merge citeva sute dem decitcu masina.asa.i cind taranoii bugetari platiti gras isi permit sa vina la mare!
7
1
prea scumpe sezlongurile si prea in apa, vor plaja direct de pe bancheta!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272