REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

La un CONCURS internaţional de TALENTE o constănţeancă a luat MEDALII de ARGINT

La un CONCURS internaţional de TALENTE o constănţeancă a luat MEDALII de ARGINT

Replica API 17 august 2020 | 00:08 2063

Constănțeanca Melisa Maria Petre a reușit să obțină două medalii de argint la cel mai mare concurs de talente din lume. Astfel, ea a fost selectată de către directorul național WCopa Romania, Iolanda Deca, să facă parte din echipa României. Melisa a participat pentru prima dată la acest concurs. Constănțeanca s-a înscris la două secțiuni, instrumental și modeling, obținând două premii pentru echipa României: medalia de argint – SILVER-Instrument și Medalia de argint – SILVER-Modeling și reușind să intre până în semifinalele concursului.

România a obținut locul 4 din 64 de țări participante

Campionatul Mondial de Talente World Championships of Performing Arts-WCOPA 2020 se desfășoara anual la Anaheim California-SUA, fiind cel mai mare concurs de talente care oferă premii, burse în domeniile artistice precum și colaborări. Competiția din acest an a fost realizată, în premieră, în mediul online, în perioada 23 iulie-1 august 2020.

Au fost trei etape de jurizare (audiții, semifinale și finale), fiecare categorie fiind urmărită și apreciată de personal de specialitate. Spre deosebire de concursurile obișnuite, World Championships of Performing Arts (WCOPA) este o competiție mondială a artelor, premiile constând în medalii de aur, argint și bronz.Anul acesta, România a fost reprezentată de 36 de copii ce au obținut 24 de medalii de aur, 41 de argint și 24 de bronz, palmares care a clasat țara noastră pe locul al IV-lea dintre 64 de state participante.

Petre Melisa Maria are 10 ani și este din Constanța

Printre participanți se numără și constănțeanca Petre Melisa Maria ce a fost selectată de către directorul național WCopa Romania, Iolanda Deca, să facă parte din echipa României. Melisa a participat pentru prima dată la acest concurs. Constanteanca s-a înscris la două secțiuni, instrumental și modeling, obținând două premii pentru echipa României: medalia de argint – SILVER-Instrument și Medalia de argint – SILVER-Modeling și reușind să intre până în semifinalele concursului. Petre Melisa Maria are 10 ani, este din Constanța și este elevă la Școala Primară Colibri. Pasiunea pentru pian a descoperit-o la vârsta de 5 ani și 8 luni atunci când a început pregătirile pentru admiterea la Liceul National de Arte “Regina Maria” din Constanța.

Începând cu septembrie 2016 a devenit elevă la Liceul Național de Arte “Regina Maria’ din Constanța, secțiunea pian. Sub îndrumarea profesoarei Petculescu Daniela a obținut numeroase premii la nivel național și internațional la secțiunea instrumentală: Concursul Național Cantabile 2017, Concursul Național Liga Campionilor 2018, Concursul Național Cantabile 2018 etc.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce m-as juca si eu cu Alexia....2-3 ore asa!!!!
0
3
Felicitari!Si fetei, dar si ziarului ca a dat stirea!
4
0
Corect,avem si valori nu numai ratati. Mai scrieti si lucruri frumoase, nu numai nenorociri.
4
0
Asa bai , mai dati informatii si despre valorile, geniile tarii, ca m-am saturat sa ne prezentati curve, panarame, cocalari, gen vagaboanda aia a lui Coman sau azi cu destrabalata lui Esca. Promovati copiii educati, care invata , nu au ca obiect de activitate aratatul tatelor si cururi goale.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272