REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Laurette, lista bărbaților buni și răi din viața ei: „Am eșuat în dragoste!”. Ce spune despre fostul soț

Laurette, lista bărbaților buni și răi din viața ei: „Am eșuat în dragoste!”. Ce spune despre fostul soț

Replica API 11 martie 2021 | 00:00 1691

Tocmai când a fost din nou cerută în casatorie și s-ar fi zis că este îndrăgostită până peste cap de fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye (30 de ani), vestea că acesta a fost depistat pozitiv cu cocaină a căzut ca un trăznet pe capul lui Laurette Attindehou (37 de ani). Mulatrei nu i-a picat deloc bine faptul că iubitul ei a fost depistat pozitiv în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa României.

Laurette

foto: Instagram

”Nu comentez”, a răspuns laconic, pentru Click!, Laurette. Se pare însă ca relația dintre cei doi scârțâie serios în ultima vreme, ba, din ultimele declarații ale mulatrei, reiese că aceasta a cam terminat povestea de amor cu năbădăi, pornită în jacuzzi iarna trecută, cu fotbalistul lui Dinamo. “Pentru mine în momentul de față fericirea este doar o iluzie. Am eșuat în iubire. Sunt ghinionistă în dragoste!”, a spus Laurette, la Antena Stars, citează click.ro.

Magaye Gueye

foto: Instagram

“Am oscilat între căsătorii, relații și depresii”

Laurette a recunoscut că a suferit mult din cauza bărbaților din viața ei. “Am suferit foarte mult în trecut, mi-am dorit mult ca Serena să trăiască într-o familie. Dar viața nu e roz, am oscilat mereu între căsătorii, relații și depresii. Eu nu prea am avut aventuri. Nu-mi place să fiu mințită, de înșelat toți bărbații înșeală, așa sunt ei vânători. Eu am trăit-o pe pielea mea”, a mai spus mulatra.

Laurette, despre bărbații din viața ei

Laurette a făcut o listă a bărbaților buni și răi din viața ei. La capitolul cei mai buni bărbați din viața ei, mulatra i-a nominalizat pe primul ei iubit, italianul Alessandro, dar și pe fostul soț, Ciprian Nistor. ”Am avut o relație când eram mai mică cu Alessandro, am rămas prietenă cu el. Mâine dacă aș avea o problemă, el ar fi primul om care m-ar ajuta. E singur acum, am fost împreună acum 12 ani. Alt barbat bun este și fostul meu soț, Ciprian. E un bărbat foarte inteligent, m-a învățat să fac bani, să pornesc o afacere de la zero. Pe mine m-a ajutat mult”, a declarat mulatra la Showbizz Report, de la Antena Stars. Divorțul dintre Laurette și omul de afaceri Ciprian Nistor a fost unul cu scandal. Acesta a acuzat-o pe mulatră că l-ar fi înșețat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare.

Laurette și Ciprian Nistor

foto: Facebook

Tatăl fetiței ei, Mihai, a fost dat drept exemplu negativ. “Mihai a fost unul dintre barbații care m-au rănit. În primii 3-4 ani cu el au fost momente frumoase, am făcut un copil din dragoste. Mie îmi plac și bărbații răi, îmi place adrenalina”, a mai spus mulatra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar faceti celebre toate curvele .
2
0
LAURETTE-LARGARETTA buna mulatra poarta doar haine mulate!!
2
0
cand zicea vadim tudor ca e cuplaj la blat intre astia 2 din tenis, cica era nebun! asa e in tenis!
3
1
Numai anal ii place hodirogului ! Ca doar de asta i-a dat ciorii un Jeep cadou ! Al dreaq Tiriac asta : cica a umblat si pe la Halep ! Sta oaia capra ori de cate ori trimite moshul elicopterul dupa ea ! Toti machedonii golani stiu faza ! La Fratelli numai despre asta se barfeste !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272