REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

„Learn to fly“, noua piesă a duoului american Surfaces, în colaborare cu Elton John, a fost lansată vineri

„Learn to fly“, noua piesă a duoului american Surfaces, în colaborare cu Elton John, a fost lansată vineri

Replica API 13 iunie 2020 | 00:00 1083

Legendarul cântăreţ britanic Elton John şi duoul american Surfaces au lansat vineri single-ul ''Learn to fly'', o piesă care doreşte să inspire oamenii "să înveţe din nou să zboare", relatează EFE, citată de Agerpres.

Elton John

Propunerea duetului Surfaces de a cânta la un mic pian piesa ''Learn to flyg l-a surprins pe Elton John, care îi cunoştea pe cei doi tineri după succesul piesei lor anterioare ''Sunday Best'', cu peste un miliard de vizualizări, notează Universal Music într-un comunicat ce cuprinde şi declaraţiile artiştilor.

Duoul originar din Texas (SUA), format din Forrest Frank şi Colin Padalecki, a reuşit să se poziţioneze pe primul loc în lista Billboard a artiştilor emergenţi, datorită extraordinarului succes al piesei ''Sunday Best'' şi celui de-al treilea album de studio, ''Horizons''.

Frank şi Padalecki au început să scrie piesa ''Learn to fly'' în urmă cu câteva luni, iar după o serie de videoconferinţe Zoom cu Elton John, au reuşit să înregistreze acest cântec prin care speră să ajute oamenii "să-şi deschidă inimile".

La rândul său, starul britanic, deţinătorul mai multor trofee Grammy, căruia i-a plăcut de la început cântecul şi producţia, a asigurat că a "fost foarte distractiv să lucreze la un disc care nu este al lui Elton".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inversatul de E.J.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212