REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lia Olguța Vasilescu: Eu am poreclit această guvernare, Guvernul 'o să'

Lia Olguța Vasilescu: Eu am poreclit această guvernare, Guvernul 'o să'

Replica API 22 august 2020 | 00:00 1060

Candidat la Primăria Craiova, deputatul Lia Olguța Vasilescu, a făcut un bilanț al guvernării PSD, în raport cu actuala guvernare PNL și susține că a poreclit Guvernul condus de Ludovic Orban drept ”Guvernul o să” și asta pentru că au doar promisiuni neonorate, scrie stiripesurse.ro

”Cei de la PNL au reușit să piardă în doar 9 luni aproape 860.000 de locuri de muncă, adică atât cât a reușit PSD să creeze în 3 ani. Au mărit datoria la cote foarte mari și toate astea fără să aibă proiecte mari pentru România.

S-au împrumutat de 5 ori mai mult decât s-a împrumutat guvernarea PSD și te așteptai să vezi adevărate minuni, dar nu vedem nimic.

Eu am denumit Guvernul Orban, Guvernul ”o să”. Din martie tot auzim: o să vină ventilatoare, o să vină măștile, o să crească alocațiile, o să se dubleze alocațiile, o să se crească pensiile cu 40%, evident că dacă ne uităm pe lege este constatăm că este o scădere cu 26%. Ni se tot spune că am lăsat creșterea pensiilor în cârca lor. Să nu uităm că în guvernarea PSD pensiile au crescut cu 60%.

Noi am dublat anul trecut alocațiile copiiilor în baza unui amendament PNL, foarte prost făcut. Nu ne-a trecut prin cap să atacăm la CCR, am mers la Guvern și am găsit soluții. Noi am majorat veniturile pentru persoanele cu handicap, am crescut salariile și am făcut diferențierea între cei necalificați și cei cu studii superioare în ceea ce privește salariul minim.

Așadar, am crescut nivelul de trai al românilor și cei care ne critică, care dau vina pe noi pentru orice le trece prin cap. Dreapta guvernează întotdeauna prost! Oamenii pot să se uite în propriul buzunar și să comparare cine a fost mai bun: noi sau ei.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un nul la toate comentariile
10
2
deaia v-o trage fagadau, pentru ca va uitati in curtea altuia sau au inceput sa apara postacii
3
9
Mars fa pe centura!
16
4
Ai dreptate roman esti mereu la post cu limba ta tii romania curata.fii pe faza nu ierta nicio fetita sa fie murdara la mingeac.pe mine mai albit la coaie cu limba ta.
3
14
ma uit si ma inspaimant, cum este posibil ca acesta ''doamna'' cu ghilimelele de rogoare, care a facut mai mult rau decat bine-si asta este un procent infim la care noi- muritorii de rand- avem acces, dar am invatat, tot impinsi de aceste nulitati, sa citim printre randuri- duduie cum interpretezi situatia ta si a amantului tu carora ANAF care urmarea pe oriciene sa nu va impoziteze mascarada de nunta?, cum te-ai mutat intr-o vila ai caror urmasi vrei si telupti in instanta sa-i anihilezi- sa inteleg ca acesta este purul adevar legat de tine, si ,in conditiile astea tu vrei sa pozezi in inte
16
5
Mai vadimisto-peremisto, mai panaramo, mahalagioaico...etc. Iar cazi in picioare, tu care-i tineai trena lui dragnea, mana celui cu tablourile si lingourile din cimitir, bratul vioricai dancileza, biroul lui vadim ?? Pupincuristo, traseisto, oportunisto! Sa-ti fie rusine TRADATOAREO !
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272