REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Liderii din UE condamnă „atacurile teroriste“ de la Nisa: „Sunt atacuri asupra valorilor noastre comune“

Liderii din UE condamnă „atacurile teroriste“ de la Nisa: „Sunt atacuri asupra valorilor noastre comune“

Replica API 30 octombrie 2020 | 01:55 1396

Liderii celor 27 de state din Uniunea Europeană se declară "şocaţi şi întristaţi de atacurile teroriste" soldate cu trei morţi într-o biserică în oraşul Nisa din sudul Franţei, făcând apel la "dialog între comunităţi şi religii", relatează DPA şi AFP, citate de Agerpres.

"Condamnăm în cei mai fermi termeni posibili aceste atacuri care au reprezentat atacuri asupra valorilor noastre comune", a transmis joi UE într-un comunicat comun, evidenţiind solidaritatea cu Franţa şi cu poporul şi guvernul acesteia.

"Facem apel la liderii din întreaga lume să lucreze pentru dialog şi înţelegere între comunităţi şi religii, în detrimentul divizării", se mai arată în declaraţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi are probleme cu vecinul de peste drum ,acesta a pus o camera video pe casa si l supravegheaza pe gigi si traficul rutier.Astfel , gigi a realizat orice om cu ganduri necurate poate supraveghea un oras intreg cu o investitie minima.Daca o iei pe strazi vei observa o multime de camere care nu supravegheaza vreo proprietate , ci strada,,trotuarul.Probabil, se pot creea baze de date foarte sensibile.Mai poate fi eficienta o institutie cind activiatea este foarte cunoscuta.Camerele care surprind spatiul public ar trebui sa fie exclusiv sub controlul statului
0
0
aceeasi lideri care atunci s-a spart conducta de imigranti, a impus cota fiecarei tari din eu, sa ia cota parte din imigranti, si sa le dea bani , ajutoare, mancare, si o casa. lol Se impute treaba
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272