REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

LISTA de candidați a PSD Constanța pentru Consiliul Județean

LISTA de candidați a PSD Constanța pentru Consiliul Județean

Replica API 19 august 2020 | 23:26 6556

PSD Constanța, Organizația Județeană, a depus listele de candidaturi pentru Consiliul Județean Constanța.

Lista este deschisă de Horia Țuțuianu, ce ar urma să ocupe postul de vicepreședinte, urmat fiind de amiralul Alexandru Mîrșu.

Vezi lista candidaților:

3. Gheorghe Veronica Adriana

4. Ciobănel Marius Costel

5 Dragnea Marinela

6 Dontu Gheorghe

7 Ciobanu Cosmin

8 Bercaru Nicoleta

9 Tănase Leonard Florin

10 Petre Marius Liviu

11 Bereș Adrian Petre

12 Petrescu Traian Răzvan

13 Țapliuc Florentin Adrian

14 Dia Ionel

15 Drăghici Rareș Cosmin

16 Iorguș Zanfir

17 Anghel Panait

18 Pleșa Ștefan

19 Dobrea Dragoș Narcis

20 Neagu Toader Virgil

21 Lascu Nicolae

22 Surdu Marian

23 Tănase Gheorghe

24 Constandin Florea

25 Moldovanu Vasile

26 Andrei Florin

27 Ciabuca Nicolae

28 Galusca Constantin

29 Prodan Ecaterina

30 Ștefan Mihai

31 Arghir Aurelian

32 Tudor Daniel

33 Radu Ion

34 Enceanu Florin Laurențiu

35 Marin Aurelian Marius

36 lokman Ionela

37 Bacioiu Florin

38 Puscașu Gheorghe

39 Vizan Florin

40 Strungariu Violeta

41 Pop Mihai

42 Petruț Mariana

43 Botnaraș Emil

44 Rada Edith marian

45 Anefi Kyamuran

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
15 e fiul cioclului draghici.total nepotrivit pt c judetedn.noroc cu milioanele de euro ale taticului
1
0
Cum il rasplateste Dl. Felix, pe cel de la pozita 23, care ii asigura spatii comerciale SOTIEI in centrul Constantei, il pune pe lista consilierilor, de la infiintare RAJA, a fost bagat in consiliul de administratie, oare avea habar de apa!?, l-a mai plimbat si prin America. Acest indivit este Tanase Gheorghe, cel care din 1994 este presedinte la Radiotehnica Constanta, pe care a decimato sa-i ramana spatiile., este feuda lui, nora Cont. sef, cuscra contabila. Halal cu cine vrem sa iesim din noroi! Nu va mai ajunge, tot cu 4 scanduri plecati
0
0
Mirsule, lingaule, oarca team scos la pensie cu mare fast, nu teai saturat, vrei si banii consiliului
7
0
Succes nr 10. Nu stiu ce cauti in PSD dar te cunosc si stiu ca esti cel mai corect om de pe planeta asta. Sper sa le arati tuturor ca se poate si corect si legal!!
4
3
O sleatca de lingai platiti degeaba din banii nostrii. Cu ce ne ajuta aceste exremente?
12
0
Dosare penale pe numele lui Bercaru. Frauda si abuzuri in functie savarsitebde Bercaru. Certetata penal pentru delapidare din fondurile scolii. Bercaru penala sustinuta de PSD. IPJ si DNA o cerceteaza pe Bercaru. Curtea de Conturi si Primaria au fost sesizate. Complicitatea PSD in cardasia hotilor. Bercaru are contracte comerciale cu CJ pentru curatenie si intretinere a Centrului Jean Constantin.Un jeg infect acest personaj. Rusine PDS. Dracu va mai voteaza listele. Nici un profesor din judet nu mai voteaza PSD.
14
0
numai nulitati
9
0
Bercaru sa le explice sefilor PSD Constanta de ce a vorbit, pe la toate colturile, atat de urat la adresa lor cand a intetionat sa si dea demisia. Cum e posibil sa o primeasca PSD ul inapoi si sa o mai puna si pe pozitia 8? Ati premiat o pentru ceva???? A facut ceva ce v a placut sau v a satisfacut????? Sa va spalati pe cap ce ea!!!
6
0
Bercaru.....rusineeee , o mizerie...
9
0
Scoate ma nene c.....si hoata de la pozitia 8 si trece -o la 69
9
0
Ma gandesc ca dna Bercaru ar trebui sa explice niste lucruri despre firma de curatenie pe care o are sau despre contractele cu Prefectura. Oare Partidul mai are nevoie de firma doamnei si de aia e pe lista? Oare marele partid PSD prefera oamenii patati sau promoveaza cu adevarat transparenta si corectitudinea? Ca sa nu mai zic ca doamna in cauza ne amenintase cu demisia din PSD. Cam ce incredere sa avem in astfel de oameni care au coloana vertebrala din gelatina?
13
1
Cu Bercaru pe lista, chiar v-ati autodetonat, ca sa citez din declaratia doamnei data in presa.
10
1
Bercaru, ca si altii, din aceasta lista, sunt niste lepre. Ea n are doua vorbe la un loc. O analfabeta care este avida de putere. Este in stare sa calce pe cadavre, ca sa si vada interesul. Nu m ar mira sa i ia locul lui Stroiie, lui Tutuianu... Astia chiar n au vazut ce caracter infect are? Daca PSD ul crede ca va castiga cu asemenea oameni, se insala amarnic.
11
1
Acum 3 zile Bercaru spunea ca si-a dat demisia din partid pentru ca o cangrena a cuprins si va distruge PSD-ul. Acum e iar pe lista lor. Ce realizari, ce ideologie, ce principii? Doar ipocrizie si minciuni. Nici nu stiti cat de mici ati ajuns sa fiti!!!
16
0
Cum de Bercaru e pe lista cand isi daduse demisia cu surle si trambite pe facebook? Ce o califica? In afara de faptul ca a distrus o scoala de renume?
15
0
Dar ce realizari a avut aceasta doamna Bercaru, in mandatul de consilier judetean, incheiat inainte de termen, pentru a-si merita din nou pozitia 8 pe lista candidatilor, de mai sus????
16
0
De aceea nu mai vine lumea la vot, aveti doar reptile batrane si uzate fizic si moral. Nu vad tinerii nostri constanteti care ar dori sa faca ceva din orasul lor frumos de la malul marii, ori nu au loc, ori nu au bani pentru spaga. Nu mai vine lumea la vot pramatiilor jegoase.
14
1
Toti anonimii
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272