REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Listele USR cu candidaturi pentru Consiliul Local și Județean

Listele USR cu candidaturi pentru Consiliul Local și Județean

Replica API 19 august 2020 | 23:25 2590

Stelian Ion și-a depus marți, 18 august a.c., candidatura pentru Primăria Constanța.

Alături de Stelian Ion și-a depus candidatura și Remus Negoi - propunerea USR PLUS pentru Consiliul Județean Constanța.

Stelian Ion și Remus Negoi sunt sprijiniți de echipe dinamice și puternice de candidați pentru Consiliul Local și Consiliul Județean, formate din tineri antreprenori, economiști, juriști și alte domenii, oameni dedicați și care au făcut performanță în domeniile în care activează.

Lista candidaților din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța

click pe foto

Într-un timp foarte scurt, sprijiniți de membri, simpatizanți și voluntari, candidații USR PLUS au reușit să adune peste 7000 de semnături de susținere, dintre care, aproximativ 1000 au fost obținute online, in format electronic. Din nou, USR-PLUS dă un semnal clar de nevoia digitalizării în administrația publică, fiind prima organizație politică din România care reușește să strângă și să valideze semnături în format electronic.

Lista candidaților din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța

click pe foto

click pe foto

Din septembrie, odată cu câștigarea alegerilor locale, USR PLUS va aduce în Primăria Constanța și în Consiliul Județean o abordare modernă și eficientă, un mod de lucru care va ține cont exclusiv de interesele generale ale constănțenilor.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaaa fomistilor, ce faceti voi pt constanta, Andrei Brighidau mwistule unde te fwti in kur pt o basca de corcoduse, nuti mai ajunge mwistule
9
0
numai ochisor si timpanut pe aici, sau copii lor.
8
1
votati ma, ca aveti cu cine acum!!! ha ha ha!!!
0
2
Liste de-o mediocritate evidenta , majoritatea celor propusi pe pozitiile eligibile nu exceleaza decat la capitolul impartit pliante. Stelian , este trist sa vad cum USR Constanta se afunda in aceeasi mizerie a intereselor personale.
11
1
No name, insipizi. Dar, majoritatea, nume machidonesti. Clar, NU!
7
1
cand il vad pe Caragheorghe ala in fruntea listei...omul trecut pe la aeroportul MK, unde toti stim cum se intra si apoi a ajuns director la 27 ani la cardinal motors. Daca cauti situatiile financiare ale firmei, e pe minus de ani buni, dar functioneaza. Unde mai pui ca el cu stelica sunt bff si va fii viceprimar. Cum sa pui un viceprimar care are o firma falimentara...?
10
2
RUSINII! NUMAI NULITATI SI INFOMETATI!
10
1
Golanul asta de Timofte Florin este sluga psd istului in functie de Nicolaev de la institutul antipa. La noi in institut se zice ca si a aranjat examenul sa fie in locul lui Nicolaev, noi ceilalti nu avem voie sa participam la examen. HUAAA USR Ca aveti asa oameni corupti ca Timofte. Niste nenorociti sunteti, o sa veseti ca e adevarat, concurs aranjat TIMOFTE FLORIN
10
1
Ce faci ma Stelica? Vrem sa scapam de machedoni, si tu ai listele de consilieri pline cu machedoni? Si tu hi cicior de.al lor.....
13
1
Fagadau este cel mai gospodar primar orasul arata din ce in ce mai bine
3
13
va lua locul 3. Amiralul Chitac, locul 2 si primarul asistatilor si pensionarilor.., locul 1, cu voia celor 30%! Daca USR, gandea, nu se baga. Si asa, va lua 40%, din voturi. Vom vedea, daca le merita.
8
2
cum se regaseste ea pe ambele liste, si cea de la CJ si cea de la CL, ca sa prinda si gura ei ceva... dar ei nu-s avizi de ciolan... nuuuu... vor bine cetateanului
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212