REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

LITORAL 2019. Polițiștii au împărțit sfaturi și pliante în Eforie, pentru prevenirea furturilor!

LITORAL 2019. Polițiștii au împărțit sfaturi și pliante în Eforie, pentru prevenirea furturilor!

Replica API 3 iulie 2019 | 01:53 449

Luni, 1 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, pe raza localității Eforie Nord.

Activitățile au avut ca scop creșterea gradului de siguranță pentru cei aflați în vacanță pe litoralul românesc, o atenție deosebită fiind acordată instruirii administratorilor și personalului hotelurilor prin adoptarea unor măsuri de siguranță privind furturile din camerele de cazare.

Activitățile fac parte din Programul local ,,Litoral 2019”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Organul de sex feminin din poza, cu coada lui, obstructioneaza vederea de la distanta a inscrisului de pe geaca, soferul neputand sa distinga in timp util faptul ca se apropie de un organ, si sa fie atent ca i s-ar putea face semn sa opreasca. Din aceasta cauza, soferii pot lovi organul, si sa li se faca dosar penal tot soferilor. Trebuie sa fie un caz, pentru a se lua masuri concrete? Obligati organele sa nu poarte parul lung. Faptul ca lucreaza in sistem presupune si multe inconveniente. E atat de greu ca IPJ-ul sa dea un ordin in ceea ce priveste tinuta organelor???? Desigur, regulament e.
1
0
De ce nu se da liber la nimicit hotii? Ai prins unul in flagrant,sa ai dreptul sa-l faci zob,fara sa-l omori,dar sa-i rupi picioarele si mainile la liber. Abia apoi sa intre la puscarie in regim de munca silnica dar cu contract de munca. Sa stea la facut drumuri,cai ferate,la impaduriri,cel putin un sfert de secol, sa faca vechime in munca.Asa ar avea societatea de castigat.Asa sfaturi pot da si alde' Monica Tatoiu si alte babe la teveu sau pe net,adica masturbare intelectuala.
0
0
Mai bine imparteau pliantele in primarie sa nu mai bage astia mana asa adanc in buzunarul localnicilor
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272