REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Liviu Dragnea are un nou partid politic: România Suverană

Liviu Dragnea are un nou partid politic: România Suverană

Mirela PASCAL 16 ianuarie 2023 | 00:00 4388

După ce s-a retras, cu scandal, din partidul pe care l-a fondat, Alianța pentru Patrie, Liviu Dragnea și-a făcut o nouă formațiune care va purta numele de Partidul România Suverană.

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez ceva”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Partidul România Suverană urmărește exclusiv obiective politice, conform programului, statutului şi principiilor adoptate de partid. PRS susţine strategia de afirmare şi de apărare a intereselor României în structurile europene, euroatlantice şi internaţionale; promovează politica externă a statului consacrată dezvoltării relaţiilor pe baze echitabile cu toate statele, îndeosebi cu ţările vecine.

Reamintim că, în august 2022,  Alianța Pentru Patrie anunța că Liviu Dragnea se dezice de partid, că nu mai vrea să fie imaginea formațiunii politice. Deși mulți credeau că la mijloc este vorba despre problemele juridice ale fostului șef PSD, în realitate, acesta a avut un conflict cu fostul său prieten Codrin Ștefănescu. De altfel, cel din urmă declara că ”i-am iertat lui Dragnea toate derapajele si toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor. Toate! Oricât de grave au fost! Alții nu-l iartă nici azi si în mod sigur au dreptate. Eu, totuși, am făcut-o! L-am iertat pe Dragnea când a încercat să mă mazilească pentru ca știam prea multe, sau pentru că în mod direct sau indirect i-au cerut-o șefii lui din acest grup. L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru ca eram duşmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru ca am îndrăznit sa-l pun nasul copilului pe Adrian Năstase, pentru ca trebuia să dispar. Botezul copilului, oameni buni, un prunc nevinovat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a facut puscarie pentru ca a indraznit sa se ia de multinationele si de manole de la bnr si s-a opus liberalizarii haotice la gaze si energie dar oile nu judeca, au votat pnl-usr si acum o duc mai bine chiar daca psd a fost distrus in final de cele dua partide!!!
1
1
Totii hotii fac partide,numai la furat gandesc.
9
1
pentru ca foloseste metoda suveica la devalizat Romania, ar trebui sa zica numele adevarat si adecvat partidului. Ia labele de pe tot ce ai furat, insula Belina, Teldrum, proprietatile din Brazilia, etc. Si dupa ce faci penitenta vreo 30 de ani, te bagam in seama.
5
4
ce are copilul cu politica si ca noi trebuie sa stim asta, dzeu cu mila.dragnea mizeaza pe suveranisti, este clar. crede ca serviciile nu mai am dosare?
7
1
Nimic nou ,toate lepadaturile isi fac partide ! Legislatia,diabolic croita pentru a se permite distrugerea romaniei. Rezultatele se vad de peste 15 ani
10
2
Te uiti si te minunezi cat tupeu poate sa aiba zderanta asta de puscarias ne da lectii,si-a scimbat numele partidului,indiferent ce nume ii va pune tot partidul P U S C A R I A S L O R va fi
10
8
Grifter
2
1
Cât de p***t să fi să te dea afară din propriul partid... Mai era unul acum 30 de ani care a pațit așa la P.S.D.R. parcă ...
8
2
O sa razbata ca e un politician bun
5
18
Partide de trei parale vor să umple oala cu sarmale Slugi cu glugi ale sistemului mafiot Tara furată zilnic Toți se fac că plouă Prima măsură care trebuie luată de orice partid justificarea averilor N-au curaj să o facă sănt putrezi de bogați de la stat
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272