REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Liviu Dragnea nu participă la manifestările de Ziua Națională. PSD: Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore

Liviu Dragnea nu participă la manifestările de Ziua Națională. PSD: Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:06 456

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va participa la manifestările de Ziua Națională, biroul de presă al PSD precizând că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat luni unde va merge de 1 Decembrie, el spunând că are foarte multe invitații, că nu a luat încă o decizie și că speră să fie într-o stare de sănătate bună.

"Am foarte multe invitații și o să aleg zilele acestea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună", a spus Dragnea.

Hotnews

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca asculti sfaturile medicului si uncerci sa le respecti, cumva acelasi medic- psd-ist categoric, ti-a recomndat si sa furi banii de la gura copiilor?
1
1
Deocamdata Livache e la butoane voi la butoanele tastaturii,chiar daca merge oleaca la beciul domnesc credeti ca e atat de fraier sa nu-si puna averea la adapost?
0
2
la puscarie este mai cald acolo iti este locul
5
2
Dragnea fute toata Romania ca pe Teleorman si noi acceptam si nu miscam in front.Ca ii rupem Penisul.
2
2
V-a tras-o Dragnea. Mai ales, Oreste, stia el de ce nu participa Liviu ,la Parada.Bine informatilor.Mai invatati poltica ,fraierilor.
3
2
ti-a dat ma-ta banii ? i-am dat muie-cur , festival ca la noi pe litoral ! a spus ca suge pula sa te intretina ca esti handicapat si nu muncesti . Tu , sa-i sugi pula lui Dragnea !
2
4
dracnea este tradator de tara si popor,a inchinat toata romanica jidanilor in speta lui netaniahu ,cel care dupa vizita masochisto prosteasca a lui dracnea si a proastei de w danila prepeleac in jidania in vederea schimbarii ambasadei din jidania in capitala palestinei,a promis ca va face o vizita slugilor sale in luna iulie ac,dar dac a vazut ce expirati sunt nu a mai venit tartaonul
7
3
si eu pe voi si pe mamicutele voastre de cocalari nazisti,loaze avortate in haznaua societatii ,sa-l pupati in cur pe Dragnea si pe mine pana ne albiti,mizerabilior La cacat cu voi ca acolo va este locul scursuri ale societatii romanesti,sa nu plesniti de ciuda ca nu ati ajuns la guvernare.Sa ne cacam pe voi pe toti hastagieni astia jegosi pe umflata aia de Angi pe care nici un imigrant statut nu ar cotcai-o de sila, pe drogangiul Badita pampers si alti sorosisti instigatori La munca putorilor nu la intins mana!
7
7
Esti la fel de satana,de panarama,de jegos,CA si puscariasul Dragnea,ne minte CA este bolnav,CA are scurgere la cur,nu are nimic,dar a vrut sa isi dea importanta,cind o alrga PE Kovesi,cu soriciul,nu era bolnav?oricum,tot la puscarie o sa sfirsesti,condamnatule,pedofilule,tiranule,puroiule,Dragnea,
11
5
S-O FUTEM PE DRAGUTA DE MA-TA BAI LINGAU PSD-IST!
7
5
sa aveti parte inzecit de ce ii doriti lui Dragnea , oficacatilor!
5
8
Recomandarea mea ptr. acest jeg uman este da sa nu stea in frig dar la ..racoare poate sa stea 20 ani dau asigurari k nu crapa etc.
9
2
slobozumash in fata lui de degeaba sarac
3
2
Fir-ar ma-ta a dracu de dejectie umana!!! Abia astept sa te vad mort, secatura dracului!!!!
8
4
normal ca de ar participa ar crapa pe loc,oricum este cel mai mare tradator in viata al romanicii,a expatriat rezerva de aur a tarii si numai jidanescu stie unde,a vandut terenul agricol,gazul din mare si chiar si apa pura din aqviferul prebalcanic prin intermediul porcului de stroe
9
3
bai unu ia suge-ne tu noua cacatul mai animal jegos. Si suge-i si pula iubitului tau hotul dragnea. Multa muie cu cacat unu, muie dragnea, muie pesede !!!
10
4
are frezoane cand trebuie sa dea piept cu poporul ,cu realitatea din tara . sobolanul asta lucreaza doar noaptea pe intuneric inconjurat de o mana de ticalosi ordinari
16
3
Cand stateai cu soricul in mana la -7 grade era cald? Stai dracului cu nepoti, nu cu fetita aia care e mai mica decat copii tai.
17
4
ce de tembeli au navalit pe aici ,hai mancati cacat de Dragnea pana dati pe afara daca nu incape luati si beti ceva urina de la guru Ciolos idolul vostru sau de la Ciolanis care dupa ce isi face treaba cu voi se va pisha cu bolta pe Romania ca si pana acum . Apropo ia vedeti de cere guvernului sa semneze rezolutia ONU privind imigrantii ? Este pe sistemul guvernul meu ,romanii mei, imigrantiii mei ?
6
14
Ti-e frica de populatia,de oamenii infometati de tine,tu stii CA populatia te vrea mort,jupuit,cum o fi,numai say scapam de tine,mafiotule,puscariasule,infractorul,ai furat tot CE a fost Mai valoros ,tu si poponar like de fii-tu,alt hot,amindoi sa mincati fasolea la puscarie.Te dai bolnav,si veri say te credem,numai ai curaj sa iesi in mijlocul populatiei,o sa traiesti ascuns CA sobolanul,rusineee,pedofilule,la puscarie cu tine,panarama,,bolnavule,,
23
4
Sa nu ia mu13de la populatie
18
4
,,Chefuiesti cu poporul ! Chefuiesc ".Si lasa,ca asta e ultima alegere !Ti-o garantam noi ,
14
1
Dragnea sa stea cu cwrul pe soba.Se anunta ger,minus 12 grade.Oficialitatile sa pregateasca cateva baxuri de pampersi SENI pt principesa margareta ca vrea si ea la Unire desi a vazut o tara intrega cum ii batzaiau mainile cand a urcat cativa pasi pe Varful Caraiman.Va rugam sa nu se ude regina....
8
7
Dragnea nu merge la defilare fiindca nu il lasa doctorul sa stea in frig. Dar la racoare il lasa?
25
2
Sa suga pula cei de sub mine si zdreanta numarul 1 klaus muistul. Sa te caci pe javre dragnea
4
25
Da' cand stai pe Irinuca atatea ore n -ai nici pe dreak! Asa Livache sa pocneasca colecistu-n ei de ciuda!
22
2
Japita de Tr. Comunist
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272