REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Loc de joacă, VANDALIZAT de tineri băuţi chiar sub ochii paznicului!

Loc de joacă, VANDALIZAT de tineri băuţi chiar sub ochii paznicului!

Replica API 11 ianuarie 2018 | 00:00 526

Mămicile din Poarta 6 sunt revoltate

Mămicile din Poarta 6 sunt revoltate

Soarta locurilor de joacă din Constanţa continuă să fie subiect sensibil. Cele mai multe au fost închise urmare a controalelor demarate anul trecut de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului, iar momentan municipalitatea lucrează la documentaţia pentru viitoarele lucrări de reabilitare. Există şi o listă de investiţii, un proiect mai exact cu stadiul şi zona, prezentat pe larg de cotidianul Replica într-o ediţie anterioară –vezi AICI.

Până când municipaliatea îşi va pune ordine în gânduri, acte şi acţiune, la locurile de joacă s-au petrecut mai multe incidente. Unul dintre ele a fost înregistrat în Poarta 6, acolo unde mămicile au mai reclamat că leagănele şi toboganele sunt ţinta vandalilor. Acum, mămicile de pe strada Brizei au şi dovada! Ieri seară, mămicile care se aflau cu cei mici la locul de joacă menţionat s-au trezit cu 10 indivizi băuţi în zonă! “Parcul este vai de el, dar are paznic! 10 indivizi băuţi, care aveau cu ei şi sticlele de băutură, au început să tragă de tobogan, de tot ce au prins la mână. Un act de vandalism în toată regula, cu paznicul de faţă! Când l-am întrebat ce face, paznicul mi-a spus că… păzeşte, să nu fie vandalizat locul de joacă. Asta, în timp ce respectivii vandalizau locul sub ochii lui”, ne-a declarat o mămică. Femeia a înregistrat discuţia cu paznicul şi a fotografiat incidentul.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
COPII ACESTIA NU ERAU BETI SI NICI IN INFLUENTA DROGURILOR . UN JOC AMARAT CARE A FOST VAZUT IN OCHI DE RAU !!! RUSINE DOAMNELOR !
5
0
Sa cheme politia s a umplut orasu de drogati
5
4
Se poate observa si din poza ca aceia erau niste copii,adolescenti care se jucau. Cred ca cea,cel care a facut pozele ori lucreaza pentru aceasta redactie ori are rude si au nevoie mare de bani. Cred ca in orasul acesta sau in tara asta sunt probleme mult mai grave decat o simpla joaca a unor copii in parc.
9
11
pai si ce ati fi vrut sa faca?era in paznic vs 10 betivani. intervenea si sfarsea mort, degeaba! de ce nu ati sunat la politie sa intervina??
11
4
Ce pula mea e cu cacatul asta? N au voie niste copii sa se joace ca spune ti toate rahaturile? Sa va dau la muie astora care ati facut reportajul si sa mi suga pula grasa aia de a facut poza
12
8
se stie doar ca Poarta 6 este un cartier din...Vaslui...
6
8
Un mic joc de baba-oarba inseamna vandalizare??
9
6
Poate au fost platiti ca sa faca treba asta
2
7
Dupa aia va mirati ca nu aveti de niciunele in Romania asta,pai futuva-n gura,va meritati soarta,la puscarie cu voi trantori fara o chifla in stomac.
5
3
Cand angajezi un paznic...acum nu angajezi neaparat un culturist dar macar unul care are ceva muschi pe el....am vazut eu ce fel de paznici se angajeaza: d'aia de ii sufla vantul la cea mai mica adiere....
12
3
Era si ruxandra iulian din satu nou printre ei
7
1
Da ce va mirati! De ce sa sune la 112 ? Sa bage si politia in conflict cu vandalii! Poate era nevoie de mascati dar aia nu trebuie deranjati -se antreneaza cu berbecul si nu sparg o usa- sunt obositi si stresati! Mai bine asteapta paznicul sa plece betivii si apoi aduna si el fierul de dus la un centru de colectare.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367