REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Localitatea 2 mai, gazda Universității Europene de vară a PES activist Romania

Localitatea 2 mai, gazda Universității Europene de vară a PES activist Romania

Replica API 29 august 2022 | 00:00 1654

Localitatea 2 mai a găzduit ediția de anul acesta a Universității Europene de Vară a PES activists Romania coordonată de europarlamentarul Victor Negrescu, liderul PES activists Romania, și Sitaru Janina, Secretar de Stat - MAE, secretar general PES activists Romania.

”Am fost onorați să fim gazda unui eveniment politic de anvergură, iar 2 Mai a devenit, astfel, un pol important pe harta social democrației din România!

A fost o reală bucurie sa găzduim ediția din acest an a Universității Europene de Vară a PES activists Romania, coordonată de europarlamentarul Victor Negrescu, liderul PES activists Romania, și Sitaru Janina, Secretar de Stat - MAE, secretar general PES activists Romania. Vă mulțumim pentru că ați ales sudul litoralului pentru a organiza acest eveniment de anvergură!

A fost o zi specială, in care ne-am reîntâlnit cu personalități politice, dar și oameni de o valoare incontestabilă: Gabriela Firea, ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Adrian Câciu, ministrul finanțelor, Dan Nica, liderul delegației Partidului Social Democrat din Parlamentul European, senatorul Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța, Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Mihai Alexandru Ghigiu, președintele Tinerilor Social Democrați (TSD), deputații Cristina Ileana Dumitrache, Oana Bulai și Ștefan Musoiu, Val Vâlcu, jurnalistul DC News, analistul politic Sarmiza Andronic și Robert Lupițu, redactorul-șef al CaleaEuropeana.ro.

Totodată, ieri, am avut ocazia să cunoaștem și alți oameni speciali, tineri cu un entuziasm considerabil dar și cu un potențial aparte. Echipa Limanu va continua să muncească și să dezvolte această zonă până când va deveni o tradiție să ne revedem an de an în 2 Mai! Mulțumesc pentru că ne-ați ales ca și gazde și totodata mulțumesc echipei PSD Limanu care a muncit mult pentru ca acest eveniment amplu sa fie exemplar!” a transmis Daniel Gheorghe Georgescu - primarul comunei Limanu.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272