REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Loredana Groza, reclamată la CNA pentru ținuta indecentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Loredana Groza, reclamată la CNA pentru ținuta indecentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:00 2966

Loredana Groza

foto: captură/Antena 1

Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru ținuta decoltată cu care a mers la emisiunea matinală de la Antena 1, pentru a-și promova cel mai nou videoclip. Problema au reprezentat-o sânii Loredanei, lăsați la vedere de bluza complet descheiată, până la brâu.

Loredana Groza va fi nevoită să dea explicații pentru ținuta pe care a ales-o pentru a participa la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” luni, 3 noiembrie, anunță Pagina de Media. Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare.

Loredana a fost invitată în emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova un nou videoclip. Artista a reușit performanța greu de imaginat de a fi mai sumar îmbrăcată decât asistentele din platoul emisiunii.

Vedeta a ales niște colanți negri și o bluză cu mâneci bufante, asimetrică în partea de jos, strânsă în talie cu o centură din același material și, cel mai important, cu vedere generoasă la sâni.

După o primă parte în care cameramanii au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era dis-de dimineata,s-a grabit si nu intazie la emisiune si nu si-a gasit sutienul....De-aia nu-s bune emisiunile in direct...
4
0
CATA LUME INVIDIOASA , LASATI OAMENI LIBERI SA SE DESFASOARE.
2
6
lasati ba babornita sa arate si ea ce mai poate,silicoane vopsite.In curind nu o s-o mai bage nimeni in seama si parca-si vad ca-si baga unghia in git ca madalina manole.Viata de artist,noaptea vesel,ziua trist.Papagalul de barbatu-sau care a luat o biblioteca ptr toti stie mai bine.
7
1
material bun pentru cei care vor sa le reuseasca o masturbare...
9
1
Tiganca asta, moldoveanca, a innebunit .... E la menopauza ??!! Incredibil! A luat-o razna, rau, rau de tot. Cum sa apari asa, intr-o emisiune ??!! In filme porno cu ea... da....
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212