REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Lorena Buhnici toarnă gaz pe foc, după linșarea mediatică a soțului său: Da, avem un număr mare de obezi

Lorena Buhnici toarnă gaz pe foc, după linșarea mediatică a soțului său: Da, avem un număr mare de obezi

Replica API 22 iulie 2022 | 09:55 1015

Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, prezentatorul TV care a reușit să împartă România în două după ce criticat femeile care își afișează celulita și vergeturile la mare, sare în apărarea soțului ei. Descrisă ca având un aspect de minoră chiar de către soțul ei, Lorena Buhnici critică la rândul său grașii.

Lorena Buhnici

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici, făcând trimitere către un text lung scris de soțul ei luni, 18 iulie, pentru a explica ce a vrut să spună, de fapt", a transmis Lorena Buhnici pe Instagram, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba maimutoilor,care este perfect sa arunce piatea.voi rapanosilor,mai ales maimuta aia largareta nasoasa sinteti perfecti?copiii vostri drogati si uriti,macro si mi rocefali va plac,retarzi?asa ca la munca,la cules pepeni!
1
0
pe romanasii cu vergeturi pe curp si soflet.Sunt uratzi,sunt uratzi
1
0
FAAAAAAAAAA ce are ce-a spus al taua cu obezitatea in ROMANIA hai nu mai manca k---t degeaba
1
0
mars la ma-ta, poate te primeste inapoi si inveti si tu ceva in viata asta!
2
0
nashpeto,nasoaso,operato si injectat-o,arati ca dreq de mumie largareta.Familia adams,va dati voi cu parerea,doi atirnache.Sa te vad fa peste citiva ani ce smechera vei fi,mumie ambulanta.Prostul moate de grija altuia,vezi-ti de foamea pe care o faci si gunoaiele pe care le maninci,maimuta.
2
0
Multi sensibili imbecili in tara asta! Va deranjeaza adevarul? Asta este soarta!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272