REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lovitură CUMPLITĂ pentru românii cu maşini înmatriculate în BULGARIA

Lovitură CUMPLITĂ pentru românii cu maşini înmatriculate în BULGARIA

Replica API 10 aprilie 2018 | 00:33 442

Peste 100.000 de români care și-au înscris mașinile în Bulgaria pentru a nu plăti impozitul de la noi, impozit eliminat între timp la presiunea oficialilor europeni, ar putea avea o mare problemă, potrivit Rtv.net.

Guvernul din Bulgaria se pregătește să introducă taxa auto pentru poluare, ceea ce ar putea reduce drastic numărul mașinilor pe care românii le înmatriculează la vecinii de peste Dunăre. Măsura pregătită la Sofia nu pare să-i descurajeze pe șoferii români, conform sursei citate.

"Putem să ajungem foarte uşor un cimitir al maşinilor diesel. Suntem siguri că această problemă va deveni mai gravă", spun autoritățile din Bulgaria, care nu par să caute o soluție alternativă pentru această taxă.

Introducerea taxei de poluare, care nu mai există în România, le va face viaţa grea românilor, așa că Ministerul de Finanțe din Bulgaria este îngrijorat: dacă cei peste 100.000 de şoferi care conduc maşini cu numere de Bulgaria vor să renunţe?

Problema este că şi la noi autorităţile vor să re-introducă taxa auto. Timbrul de mediu a fost eliminat anul trecut, dar Ministerul Mediului face deja planuri să îl lanseze sub o nouă formă. În funcţie de cât poluează maşina, şoferii vor plăti între 50 şi 200 de euro pe an, echivalaţi în lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd a facut reclama ca taie taxa . Acum baga mai mare
2
0
Dupa introducerea taxei vom avea un blocaj. Pai de unde sa scoata amarasteanul de conduce un euro1 sau 2 4000 de km pe an 200 de euro? Nu era clar ca daca avea banii astia, schimba si el sareta?! Taxa trebuia bagata dupa norma de poluare si km
3
0
Foarte bine ar fi trebuit facut de mai demult aceasta lege.
1
2
Nu stim cand, cum, cat... dar va fi o lovitura CUMPLITA...
2
0
nu-mi permit masina noua.dar nici taxa sa-i fac pwla mare lui dragnea in romania nu voi plati.mai bine banii mei sa mearga la vecinii bulgari,voi astia care va permiteti n-aveti decat sa platiti taxe aberante treaba voastra;mie guvernul de dictatori de la videle n-are cum sa-mi interzica libera circulatie romania fiind membra u.e-deocamdata,sarbatori fericite romanilor muncitori doresc nu escrocilor care fura poporul si conduc masini de valoarea unei case.
11
0
Bine ca suntem cimitirul masinilor diesel! Despre groapa de gunoi al tuturor E-urilor posibile si imposibile bagate pe gat de UE sa nu scrieti . V-an gura de aclaveti !
11
1
cine-i gogu pintenogu ???un KAKAT...in ploaie...un jeg,care i-a dat masa calculator sa posteze...jeguri de oameni...cum sa prospere aceasta tara cand printre noi sunt astfel de...nulitati???
9
2
Dupa limbajul folosit cu Gigel toata lumea concluzioneaza ca esti un Tigan borat recidivist , abuzat in pushcarie unde ai fost facut posta si ai supt pula concomitent cu nevasta-ta care se ruga sa ramai cat mai mult la parnaie . J E G U L E !
13
3
Gigele, sa-mi sugi pula si tu si ma-ta si tara-mi-as coaiele pe mormantul ei ! Fiecare isi cumpara masina dupa posibilitati si te asigur eu ca din munca cinstita nu-ti permiti masina noua !
4
16
Nu subestimati capacitatea de adaptare a acestor carpe in cur, talentul acestora de a se fofila de la plata oricaror taxe fiind fenomenal.
10
6
va fi mai mica decat taxa idiotului din teleorman.sigur!
15
4
Bulgarii sunt baieti destepti, nu fac greseli de astea. In Bulgaria inmatriculeaza masini si ceilalti europeni. Fac bani frumosi din diferentele de taxe.
13
3
sa le dam la gunoi.Rapandulele goo !
11
1
Acum vor veni bulgarii sa inmatriculeze masinile la noi
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272