REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Lovitură devastatoare pentru șoferi! Aleșii au pregătit o lege-bombă – Va curge cu amenzi

Lovitură devastatoare pentru șoferi! Aleșii au pregătit o lege-bombă – Va curge cu amenzi

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 209

Lovitură de proporții pentru șoferii din țara noastră! Aleșii au pregătit o lege-bombă, în urma căreia se vor da amenzi pe bandă rulantă, conform bugetul.ro.

Dacă un proiect de lege depus în Parlamanet va fi aprobat, polițiștii vor putea da amenzi pe baza înregistrărilor video primite de la participanții la trafic.

Polițiștii vor avea posibilitatea de a aplica amenzi șoferilor și pe baza înregistrărilor video primite de la participanții la trafic, prevede un proiect de lege depus în Parlament. Astfel, șoferii care folosesc camere de bord sau altă tehnologie de înregistrare video vor putea trimite către Poliție aceste înregistrări, informează Profit.ro.

Argumentul inițiatorului, Mihai Botez, deputat USR, este că sistemul e folosit în alte state, precum Marea Britanie, și implică populația prin utilizarea unui site unde pot fi încărcate clipurile video, iar acestea ajung direct la secțiile de poliție pentru ca polițiștii să se ocupe de respectivele cazuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai citit si nu ai inteles nimic din ce am scris. nu fac politica, faci tu, e de ajuns. du-te la dracu de popandau! pune-te inapoi la masa si mananca de pe ziar!
1
0
Pentru amenda e nevoie ca din filmare sa se vada : culoarea masinii, marca si modelul, numar inmat, fata celui de la volan. Daca esti filmat din spate cu o alta camera de bord in timp ce intorci pe dubla continua, cui da amenda politia ?
0
1
Marea Britanie are infrastructura si veniturile cetatenilor sunt la alt nivel...
8
3
citeste ba laba trista tot articolul sa vezi ca initiatorul este un USR-ist de-al vostru si pe urma injura-i pe altii, dar asa sunteti voi hastagii nu intelegeti ca daca e maro poate fi si cacat nu numai ciocolata!!!
6
4
Cand vom avea autostrazi si vom putea circula cum trebuie atunci sa faca chestia asta nu acum !!!
5
4
Adica nu este valabila in instanta in procesele penbale probatiunea cu materiale video sau foto si sunt valabile in civil sau cintencios administrativ?!? Bai cretini congenitali de parlamentari!!! Voi v-ati vazut-o inainte sa va beasa mintea asemenea tampenie... ca lucram cu metrialul clientului cum se spune... adica la momentul actual nu se iau de bune ca sa vb mai pa inteles filmarile in instanta de judecata... Hai sicttir judtitia pulii a lui moaca ala de bidon turtit de ministru al justitiei... Vai de curul tau, Justitie, pe mana cui ai ajuns sa fii aplicata, dar mai ales legiferata!!!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272