REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lucrările pentru sediul MEDICINEI LEGALE, scoase la LICITAȚIE!

Lucrările pentru sediul MEDICINEI LEGALE, scoase la LICITAȚIE!

Replica API 2 februarie 2019 | 23:43 529

Lucrările la noul sediu al Serviciului Clinic de Medicină Legală Constanța au fost scoase la licitație.

Demersurile pentru realizarea unui sediu modern, încăpător și dotat corespunzător pentru Serviciul Clinic de Medicină Legală Constanța, în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, în locul clădirilor care se degradează pe zi ce trece, au intrat pe linie dreaptă. Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au scos la licitație proiectul de investiții „Amenajări interioare/exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din strada Ștefan cel Mare, nr. 133”. Valoarea totală a proiectului, pentru servicii de asistență tehnică din partea proiectantuui și execuție lucrări, este de 4,04 milioane de lei, fătă TVA. Documentația de atribuire poate fi găsită pe site-ul www.e-licitatie.ro (SICAP), iar data limită pentru depunerea ofertelor este 11 februarie a.c., ora 15,00.

Cât privește lucrările care vor fi realizate, acestea sunt: izolarea termică a planșeelor de pod, izolarea termică a plăcii pe sol, izolarea termică a pereților exteriori cu polistiren de 10 cm grosime, înlocuirea tâmplăriei existente și completarea golurilor cu tâmplărie din PVC pentacameral, prevăzută cu vitraj termoizolant, realizarea instalației de încălzire, realizarea instalațiilor de preparare apă caldă de consum, instalația de ventilare mecanică și climatizare, instalația de iluminat artificial, alei pietonale, alei de acces auto și 19 de parcare pentru autovehicule, dintre care două vor fi pentru persoanele cu handicap locomotor. De asemenea, terenul pe care urmează a se edifica obiectivbul va fi împrejmuit, conform planurilor de situație, cu un gard transparent, cu înălțimea de 2 metri, dublat la interior cu un gard viu. Spre vecinătăți se va realiza un gard cu înălțimea de 2,20 m și panouri opace. Pe suprafața de teren rămasă liberă vor fi plantate plante decorative, arbuști și arbori decorativi.

F.B.

Citește: Sediul Serviciului de Medicină Legală se mută în curtea Spitalului de Boli Infecțioase!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
naspa daca vine claudiu...bani aruncati
1
0
Se putea construi un nou spital acolo. Dar daca nu avem spital ..avem morga .Macar aflam de ce murim...
2
4
"Combinatorilor" stati acasa ...vine Claudiu la voi !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212