REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ludovic Orban: ‘PSD duce ţara de râpă; soluţia sunt alegerile anticipate’

Ludovic Orban: ‘PSD duce ţara de râpă; soluţia sunt alegerile anticipate’

Replica API 19 februarie 2018 | 13:55 322

Ludovic Orban

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidențiale și mai apoi din viața politică ar avea legătură cu un şantaj – cel puţin aşa reiese din stenogramele publicate, în week-end, de presa centrală. Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, este însă sceptic. El a mărturisit, pentru „Replica” de Constanţa, că nu a citit stenogramele, pe care nici nu le consideră importante: „Nu cred că aşa ceva putea să se întâmple (ca Antonescu să fi fost şantajat – n.r.)”. În schimb, Orban este convins de un alt lucru: şi anume că, de doi ani, se încearcă decredibilizarea DNA. „E o campanie de peste doi ani, picătura chinezească, de lansare în spaţiul public a unor neadevăruri sau jumătăţi de adevăruri, pentru compromiterea justiţiei. Şeful nu poate şti ce fac toţi angajaţii ori că un subordonat nu îşi face treaba, până nu apar indicii şi dovezi în acest sens”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Ludovic Orban, referindu-se la şefa DNA, Codruţa Kovesi şi cazul procurorului „Portocală” (Mircea Negulescu – n.r.).

Orban a precizat că în continuare susţine ideea unor alegeri anticipate, motivând şi de ce: „PSD duce ţara de râpă şi singura soluţie este o altă majoritate în Parlament, care ă conducă la o nouă formulă de guvernare”. La cum arată acum situaţia, a mai declarat, pentru „Replica”, liderul PNL, „PSD nu cred că ar obţine mai mult de 35 de procente, dacă ar avea loc alegeri”.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban e un cretin cu mintea tulbure de alcool. Mars, lingaule, o pupi in cur pe Codruta sperand sa scapi de parnaie... Jegule!
5
1
Ma betivule...
5
1
o sa ajungi tu la putere cum a ajuns borcea in champions league
6
0
Am inteles ca PSD nu este tocmai ce si-ar dori romanii in general. Totusi,in conditiile unor alegeri anticipate,ce cacat de contraoferta mai buna avem? Zau asa,ce calitati au cei din asa zisa opozitie,de fapt opozitie pe dracu' ,vorbim de niste grupari de insi care doar critica fara sa aduca solutii mai bune.
6
0
pnl psd tot un drac , toti vor sa fure si apoi pleaca linistiti sa-si manance averile ei si copiii lor , mi-e sila de toti politicienii
4
1
Doamne,fereste sa mai ajungeti voi cu Base si alte scursuri!
6
1
e ca gandesti prost de crezi ca vei ajunge sa conduci tu tara. Nimeni nu uita ce ai facut cat ai fost ministru - eu imi aduc aminte ca ai musamalizat un accident rutier doar - si nimeni nu vrea sa o vada pe basista de Turcan iar la putere. Ce dracu, jumatate din voi sunt oficial "fostii lui Basescu". Cealalta jumatate neoficial.
6
0
Tu vorbesti penalule care ai pupat in c.r pe Kovesi sa nu te aresteze,zdreanta.Vreti iar sa veniti sa ne taiati salariile si pensiile pentru asa zisele investitii care de fapt sunt trecerea banilor in conturile voastre de jigodii penale. Mars la puscarie zdreanta de betivan ordinar
6
2
Sa venim noi la putere, ca ni s-a terminat cascavalul!
8
4
Orban vii cu propuneri de prost gust.
9
2
betivu draku.
10
1
poponarule.
9
1
MILOGULE!!!
9
1
Cand a fost PNL la putere?
8
2
A ti mai fost la putere si a ti distrus tara.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108