REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ludovic Orban: Reincluderea între infracţiuni a insultei şi calomniei - o chestiune care ţine de regim totalitar

Ludovic Orban: Reincluderea între infracţiuni a insultei şi calomniei - o chestiune care ţine de regim totalitar

Replica API 3 septembrie 2019 | 01:44 570

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că reincluderea între infracţiuni a calomniei şi insultei este o chestiune care ţine de regim totalitar.

"Singurul lucru cu care aş fi de acord este acela că Vasilica Viorica Dăncilă trebuie să plece de la Palatul Victoria. În rest, ce propuneri face chiar nu mă interesează. Dar asta cu repedepsirea, adică reincluderea între infracţiuni, insulta şi calomnia, păi lucrul ăsta a fost îndepărtat din Codul penal, asta e o chestiune care ţine de regim totalitar. Îi readuc aminte Vasilicăi Viorica Dăncilă că suntem într-o democraţie, suntem stat al Uniunii Europene şi că nu mai poţi chiar să bagi în Codul penal orice prostie care o deranjează pe dânsa. În foarte multe dintre motivele care o determină să susţină o astfel de aberaţie probabil sunt chiar acţiunile domniei sale", a spus Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, întrebat dacă ar fi de acord cu propunerea premierului de a da o lege în Parlament care să pedepsească din nou insulta şi calomnia.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Insulta tine de bunul simt al celui ce insulta. Nesimtirea este urmarea proastei educatii din familie,scoala si independent. Asta se sanctioneaza altfel,adica prin faptul ca oamewnii de bun simt evita pe drept acele personae nesimtite. Calomnia este in schimb o actiune facuta cu buna stiinta pentru a discredita pe cineva si deci,are ca substrat interese de orice natura. Calomnia produce daune grave unei personae,unele chiar ireparabile. Asta tebuie pedepsita nu doar penal,ci si transparentizata social. Calomnia,adica inducerea in eroare a unei parti din societate impotriva alteia e fascista.
1
1
mananci KAKAT
2
2
Veorica dictatoarea. Pai cizmarelul de ce le incrimina, pentru ca era la fel de analfabet.
1
6
Mandolina, du-te la naiba. Toate ziarele si televiziunile spun despre unul si altul ca a facut si a dres , multi de aiurea numai pentru bani. De ce sa ma injure sau sa ma vorbeasca de rau si sa nu plateasca? Du-te naibii de hahalera
5
3
mi se pare correct sa am dreptul sa te XXXX in toate orificiile, declarativ. Cat despre calomnie, mai citeste niste almanahe, ca sa incepi sa intelegi ce inseamna si dupaia sa ranjesti la declaratii deastea imbecile. Calomnie inseamna sa zic io despre tine, draga ludovic, ca ti-o tragi in part cu tariceanu toata ziua. Sau poate nu e calomnie ca e adevarat.
6
4
betivu asta nu stie ce vorbeste ,,ii face masturbare lui rares.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272