REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mai multe LOCALITĂŢI din CONSTANŢA intră în CARANTINĂ!

Mai multe LOCALITĂŢI din CONSTANŢA intră în CARANTINĂ!

Replica API 20 noiembrie 2020 | 13:19 13889

Institutul Național de Sănătate Publică a transmis avizul de carantinare pentru următoarele localități: Agigea, Costinești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol, Valu lui Traian. Avizul a venit ca urmare a unor analize de risc trimise de DSP Constanța. Propunerile de carantinare vor fi votate în ședința de Comitet Județean pentru Situații de Urgență, care va fi convocată în cursul zilei de astăzi, în sistem electronic.

În aceeași ședință a CJSU, va fi supusă la vot și măsura de prelungire a carantinării zonale în orașul Ovidiu, ca urmare a unei adrese formulate de DSP Constanța, prin care a fost propusă extinderea măsurii existente pe o perioadă de încă 14 zile. Propunerea a venit după constatarea că incidența cumulată a cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile se află la un nivel ridicat.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cogealacul nu-i pe lista ca au 3,9 la mi-a de locuitori
0
0
cum dracu toata vara litoralul a fost plin si nu au fost atatea Cazuri daca e asa de grava situatia sa stam in carantina o luna da ne da drumul la alegeri 3 zile sa votam ca fraieri si dupa ne da la temelie iara , da in toate PSD e da vina ,ba prefectul p i sunt ale judete cu cazauri mult mai multe si nu sa inchis,
0
1
Cica testare in masa singuri. Dimineata o basina pentru miros si o limba in pizda pentru gust.
1
0
M u i e PeSeDe hotilor si bombardierilor
6
1
psd pentru ca-l enerveaza pe papagalul de neamt
6
5
Da, dar aia in saci de plastic au votat a un opt ani pt Dragnea, colegul lui Fagadau
5
1
Eu mai pot sa fur curve pe variante? Intreb pentru un prieten.
3
0
I ati dorit puscarie lu Fagadau si a ti votat pnl si v au bagat ei pe voi! Asa sa faceti si pe 6 ca o sa mai iesiti din casa numa in saci de plastic!
9
15
te alegi cu carantinee!
9
7
Ori ca e stare de Urgenta , ori ca Inchide asa tot aia e, dar na sa nu se prinda fraierii sa taca din gura !! Iesiti la vot ca o sa fie si mai rau!!!!
11
4
Daca tot intra in carantina Lumina, Ovidiu, Constanta, dc nu putem tranzita toata aceasta zona , pe unde ajunh la serv de la Fantanele???
23
0
Mesaj de la Lucovid si Werner The Chimp : Constanteni ne-ati votot sula ati belit..va asteptam pe 6dec. Ptr. Ava oferi acelasi tratament postelectoral.
17
5
Testati va oilor ca din cauza voastra suntem in case...... ca Nu aveti voi miros si gust!!!!!!! Huoooooooooooo
6
11
Facetiva provizii din magazine incuiativa in casa si asteptatima pentru ca eu intru pe horn ca sa le aduc copiilor dulciuri si jucarii,bradul cred ca l-ati cumparat si impodobit si porcul s-a facut de 100 de kg adica bun de taiat de sfantul Ignat.Haideti sa auzim de bine.
11
2
Asa fetitele incolonate cu masca pe.bot spre camera mucles latrailor va meritati detentia 2
7
4
si cu imunizarea de turma cum ramane ?
6
3
si ve ti scapa de toate!
4
3
STAM ACASA
14
4
In plm tot judetul, ca va tot jucati atat. Inchizi 2 saptamani totul, ce mare vrajeala??? Asa pe bucati e frectie la picior de lemn. Luati o masura serioasa, daca tot o luati. Prefect de 3 lei, vai de el.
27
8
Aseara la litoral TV un ratacit zvapaiat si mitocan cu nume de VeCeu indemna lumea la nerespectarea regulile de protectie antivirus. Ai nu se supara nimeni? Si patronul lui domnul Muhhamad Murad il mai rabda pe acolo? Nu ii e rusine?
11
4
LASATI DRACU VARIANTA OVIDIU DESCHISA????!!!!!
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272