REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mai mulţi copii au leşinat din cauza căldurii, într-un tren care venea spre Constanța

Mai mulţi copii au leşinat din cauza căldurii, într-un tren care venea spre Constanța

A.V. 14 iulie 2023 | 00:00 1866

Mai mulţi copii dintr-un grup de 50 de elevi au leşinat şi s-au simţit rău în timpul cursei de tren IR 1589 Bucureşti Nord-Constanţa, din cauza căldurii excesive. La Feteşti trenul a oprit iar ambulanţele îi aşteptau pe copii, la Constanţa aceştia fiind preluaţi de părinţi.

Mai multi copii au lesinat din cauza caldurii, intr-un tren care venea spre Constanta

Un incident a avut loc în cursul serii de joi, 13 iulie a.c., în trenul IR 1589, care a plecat din București Nord spre Constanța, atunci când mai mulți copii au leșinat în vagonul sufocant din cauza temperaturilor extreme. Incidentul nefericit a avut loc pe fondul unei perioade caniculare neașteptate, în timp ce pasagerii se întorceau din vacanță.

Situația a devenit atât de gravă încât trenul a fost nevoit să facă o oprire neplanificată în stația Fetești, unde mai multe echipaje de ambulanță așteptau pentru a acorda îngrijiri medicale celor afectați. Personalul CFR a intervenit prompt, oferind copiilor apă și gheață pentru a-i ajuta să-și revină.

După repornirea călătoriei de la stația Fetești către Constanța, situația s-a agravat, doi copii mai suferind indispoziții. Echipajele medicale din tren au oferit imediat asistență, dar întârzierea a fost inevitabilă. Trenul a ajuns în cele din urmă la Gara Constanța la ora 19:30, cu o întârziere de aproximativ 40 de minute față de programul inițial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt cel mai tare ministru, mai tare decât Base. Iar nea Ciolacu de salvare e cel mai tare prim ministru.
0
0
Geamurile erau blocate, vagonul avand in teorie aer conditionat. In practica nu mergea.
1
0
greva cfereul sa li se mareasca sporul de conditii vitrege !in tren
0
0
Gresala a fost sa se suie in tren fara apa. Pe caldura combinat cu curentul de aer provocat de ferestrele deschise au pierdut apa dar nu au simtit transpiratia din cauza curentului de aer care defapt a accelerat deshidratarea. Neavand apa sa bea copii au lesinat fiind deshidratati. gresala este a insotitorilor si parintilor care nu au insitat pe acest aspect deosebit de important. Pe viitor daca calatoriti cu trenul luati apa la voi.Calda s-au rece trebuie baut apa in tren.
2
0
Scoateți garniturile groazei, idioților, ca omorâți oameni!!! Tara părăsită și blestemata, sa nu aibă conducatori care sa iubească acest popor!
10
0
Daca in tara asta unde platim atatea taxe, suntem tratati ca pe niste prizonieri de razboi. De platit taxe suntem obligati, cand ajungem sa avem vreo pretentie la vreun serviciu public care ar trebui sa fie realizat din cumulul taxelor, suntem tratati ca niste gunoaie.... Eu nu as mai platii niciun impozit acestui stat!
16
0
Francezii au TGV cu 300 km/h Romanii fiare vechi vopsite cu 70km/h fară aer condiționat și întârzieri fără nr r*mânii sânt in urmă cu sute de ani față de vestul Europei Statul de drept e primul la corupție
21
2
Mai Grindene, tu cel mai performant ministru al Transporturilor, de ce te iei de mana cu sefii CFR Calatori si va aruncati in fata trenului. Puteti sa-l luati si pe nea Marcel care a preferat sa distruga coalitia ca sa te tina ministru la transporturi. Omorati batrani, copii, tot ce misca cu incompetenta si hotia voastra.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272