REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai mulţi indivizi din Eforie şi Mangalia, traficanţi de xanax şi amfetamină!

Mai mulţi indivizi din Eforie şi Mangalia, traficanţi de xanax şi amfetamină!

Replica API 17 iunie 2017 | 00:07 3030

Arestaţi!

Arestaţi!

Abagiu Antonio Cristian (Eforie), Drăghici Petre Ionuţ, Dorin Dumitru Adrian, Mocanu Silviu Eugen, Mocanu Simon Cornel (Mangalia), Popescu Niki Marian (Mangalia), Anghelache Constantin Bogdan, Mustaţă Petrică, Ştefan Marius şi Vlăduţ Cosmin au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, la propunerea DIICOT. Ei sunt suspectaţi că ar fi făcut trafic cu xanax şi amfetamină.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DIICOT Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art. 202 alin. 1 şi 3 c.p.p. şi art. 223 alin. 2 C.p.p. Dispune arestarea preventivă pentru pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.06.2017 şi până la data de 14.07.2017 inclusiv, a inculpaţilor : Abagiu Antonio Cristian, Drăghici Petre Ionuţ, Dorin Dumitru Adrian, Mocanu Silviu Eugen, Mocanu Simon Cornel, Popescu Niki Marian, Anghelache Constantin Bogdan, Mustaţă Petrică, Ştefan Marius, şi Vlăduţ Cosmin. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţi şi punerea acestora în imediată executare", potrivit minutei judecătoreşti.

Amintim că, la data de 14 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, precum și jandarmi.

Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare.

Concomitent, cei doi bărbați ar fi constituit o rețea de distrubuție a drogurilor, la care ar fi aderat 8 bărbați, cu vârste între 19 și 49 de ani, din județul Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptop-uri.

15 persoane au fost conduse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constnața, ulterior 10 dintre ele fiind reținute pe bază de ordonanță şi prezentate Tribunalului Constanța. Acum au fost arestate!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si-a bagat nevasta la produs acu are o verisoara de-a lu nevastasa care se prostituau impreuna si el si ea asta e sifonu nr 1 el a jurat ca va lega pe toata lumea si el vinde droguri linistit
0
0
....................
0
0
Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat, neamu lu Flori Buruiana Manka, Rufat, Florin Ragabeja, Pepino, Vapor, Symon Mocanu, Adi Grasu, fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex, Copilu ala de pe fb Jonas Niky, tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
3
Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat, neamu lu Flori Buruiana Manka, Rufat, Florin Ragabeja, Pepino, Vapor, Symon Mocanu, Adi Grasu, fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex, Copilu ala de pe fb Jonas Niky, tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
5
2
Latrati ca bulangiii vedetiva ma de treaba voastra nu scrieti de unu si de altu bine ca e oferta asta cu net moca va a trecut vara gheortaie matele si vb de foame
2
1
Posmag Alex praduitorule gustere cu parfum de FEMEIE nu esti Barbat esti panarama nu mai te unfla ca nu ai batut pe nimeni in Mangalia asta Le'ai facut cheie la Oameni cumpara-ti haine cu parfum de DAMA pizdo ,care munceai la gunoaie la puscarie
7
1
da de raim ala mare vad ca nu vorbeste nimeni asa ca o sa vb eu mai p scurt o sa incerc raim la dat afara p senol din casa alberto il facea moldovean prost d cate ori avea ocazai senol a fost nevoit sa plece la munca in afara cand sa intors dupa cateva luni a fost reprimit in familie dar el nu sti ca cat timp a fost plecat alberto o fute p anca sotia lui alberto se lauda ca o muia de 3 ori p zi p anca
2
3
Draghici e ala de a rupt-o in pizda pe BORSOVA ANDREEA , i-a facut un plod , ii spargea pizda printre blocuri, imi e mila de taicasu si maicasa, acuma are un plod il tot creste , haha taratura proasta .
4
1
Ce diler e tamer bai fratilor voi sunteti nebun?! Ala nu este in stare sa vanda o legatura de ceapa...! In afara sa linga pizda si sa stea atarnache la pulile din germania nustie sa faca nimic...!fracsu un cersator care cere cate un red-bull de fiekre data cand te intalnesti cu el...!sorsa sta la colt pe 1 decembrie si vinde tigari la bucata...! Voua vi se pare ca astia sunt traficanti de droguri...?!sau vreun clan interlop?!
2
0
Haloo big name daca tot zici ca nu am batut pe nimeni o sa incep cu tine Dati numele tau adevarat pizda infecta daca nu vino la mine si zimi ce ai de zis nu aici ca sa iti arat ce poate bididiu
8
3
Da pe cine ai mai batut tu Posmag vreo data ? Sa te umflii atata , stai dreacu in banca ta si ai grija sa strangi bani dupa nevastata nu te mai da si tu interlop bididiule
6
8
Inca le mai vand la 10 lei , daca vreti batetila geam la mine.
5
0
Sa va iau famlia in pwla la toti care scrieti de mine daca va tine pwla veniti si punetimi in fata nu pe internet
8
5
Care esti ma ala cu numele meu si alu fratele meu prost mai esti vezi ca te ia lumea dupa ip .. Eu nu am nimik cu nimeni si nu am avut nici o data nimk lumea care vb de mine si se da cu numele vb numai aiurea ce am eu cu oameni aia daca tu ai ceva cu posmag sau etc dati frate numele adevarat fi barbat nu fetita sa te ascunzi dupa altu
11
1
ba da voi chiar nu vedeti ca faceti exact ce vor anumite persoane? va ardeti intre voi , puneti botu la comenturi date cu nume false .. mai bine gura mica ,ca toata lumea pierde cand vbiti aiurea. numa comm cu nume false date sa bage raca intre voi .
7
0
Foarte bine ca ati facut curat, in sfarsit vindeau astia la copii pe la scoala 1, bai fratilor nu sunt de acord cu asa ceva am si eu copii, pacat ca lati uitat pe finu ala cu pwla in cwr Posmag ala si pe Sunca ala e sluga nr 1 a lu Silviu Mocanu , se spanzura Silviu Mocanu fata Sunca adica fara sluga langa el, stiam ca urmeaza descinderi prea ati luat amploare bai astia nu mai comentati de mine si familia mea noi nu am vandut si nu o sa vindem ce ati vandut voi slugilor, kafa de tine ce sa zic te-a batut Rufat iti inteleg rautatea sluga slugi, posmag nu mai da comenturi bai sluga sifonule cusc
3
9
Astia care stiti sa dati cu ciocu mai intai ganditiva ca si voi vindeti asa ceva , darar domnu sa intrati si voi!!
8
2
Pizdele de fratii gibonu si alde florii alu mank iar au scapat?pisaneam pe ei de sifoane
12
2
Sunt cel mai frumos travestit din mangalia Imi place sa oo. Iau in fund enorm de mult Va iubesc
9
3
Oooooooooababbsbsusbs s
3
1
Auzi Ioana zis,,Nicoleta" iti inteleg perfect disperarea ta,ca ai ramas singura cu un copil si fara sot,dar acum nu poti baga atata lume nevinovata in aceasi oala cu ce a facut sotul tau... Politia isi face datoria si de data asta s ia facuto bine pt ca sotul tau nu a mai fost anuntat asa cum era anuntat de fiecare data...deci nu vb tu de DICCO ! S v ati suparat rau pe ,,prietenul'' vostru ca nu va anuntat !! Deci cum spuneam politia isi face bine treaba... Si stie bine cine ce face...asa ca ocupate de omul tau s ai fii alaturi decat sa stai sa vorbesti de unu si de altul fara sa i cunosti
10
9
taceti ma ca dormiti pe voi ma bulangiilor.. ca traiti din imperiul otoman ... pricajitiilor ..
9
0
Auzi ma gibonule veziti de familia ta si de bucatile tale mai dai drumu atat cu talentele tale de aici . Ce tot te ataci atat te simti cu musca pe caciula . Iati incontinuare rolu inserios de sofer si mai dai drumu de aici . Ca vad ca numai puteti toti de grija lor sifoanelot ce sunteti. Baieti cu fustita ce sunteti !
12
5
Deci au luat ce era nimic si marunt si au lasat ce era gros si grup infractional organizat clanu Buruiana Florin si Buruiana Marian alaturi se ei copii lor si nepotii si prietenii lor ce sau asociat grupului infractional organizat oe raza municipiului Mangalia! care sunt sustinuti de clanu Raim si Serif, prin verii Tamer , Tanior Mustafa! Astia sunt un grup organizat orchestrat de catre Iuzeir Raim direct din Penitenciarul Poarta Alba prin intermediului Lui Serif si Tamer, Tanior! Helo DICCOT BCCO faceti ceva acesti tiganii infecti clan periculos au distrus copii din orash! Astia sunt periculo
16
5
Baga mana in gunoi posmag alexandru, te-a injosit Raim la puscarie, dute dupa finatu ca vinzi marfa si tu acum ti-a ramas toata responsabilitatea tie vinde tu cu sifonu de sunca, Flori ala vinde droguri de anii de zile si nu il mai baga nimeni in seama SIFONU imperial cand ajunge la cusca o sa fie injosit maxim sunca ofiteru acoperit
7
23
Sefu raim sentinta usoara La multi ani frumosi sefu ca a fost ziua ta Lla multi ani frumosi dupa gratii Care te a spart lumea in cur la vizeta
17
4
Asta care scrii asa zisul "posmag alexandru gabriel" vino si date la time daca esti smecher si scrii in numele meu bagmias pl in mata si in mortii tai
13
4
Sri si serviciile trebuiesc desfiintate. Tara e in haos, se face trafic de droguri, femei, tigari, evaziune la greu,marfuri contrafacute, etc. Asta e incompetenta sau complicitate si coruptie ???
6
0
fratii Gibonu oare stiu ceva de vreo sifoneala?
19
0
Eu din cate vad in articol acestia sau turnat intre ei, dupa arestarea celor din eforie. consumul de droguri este numai din vina guvernului daca nu ar fii legalizat de la bun inceput acum cativa ani nu s-ar fii ajuns niciodata la o rata asa de mare de cosumatori. Asa ca mai bine ganditiva ce votati data viitoare si nu cine ce face dar cine ne conduce
11
0
Bai nene eu am Scapat am turnat cu Sunca tot. ca nu mai vreau sa ajung iar pe la Beciul Domnesc sa fiu terorizat pachetar sa ma bata lumea sa pup iar picioarele la Jmecheri ca iar vine si Sinan si trebuie sai fac cumparatu mai bine raman Fraier pana voi muri iar ajung sa muncesc la groapa de gunoi sa bag mana in gunoi
6
15
Politia Mangalia ii tolereaza 90% . Sau o gasca de analfabeti si muritori de foame acum cativa ani da de pamant cu toata scoala politistilor .
5
0
Florin sunt ce pula mea aveti cu mine si familia mea daca aia vinde droguri sau unu fura o masina de toate eu sunt de vina ?? Pt faptele lor sa duca la puscarie cand imi vine si mie randu ma duc si eu daca fac vreo prostie pana acum sunt legal in ori ce.. Daca vindeam droguri ieram si eu langa aia acum...va pup si stati cuminti ca nu am fost praduitor pana la ora asta dar din ora urmatoare voi deveni cel mai mare praduitor...
7
6
Flory sifonu cand il ia?Se stie ca sia dat imprimire concurenta pe Simon Mocanu si Biberon nu mai ii ajungea cllienti cum vrea Flory si Rufat!Ei sunt cei mai mari traficanti in Mangalia Buruiana Florin si Cristi Muia!Ei ia bagat la cotet pe Biberon si gasca lor!
9
5
nicoleta ori esti proasta ori esti retardata. tu realizezi ce au facut astia care au fost arestati ?? vbm de amfetamina si xanax .creka esi o parasuta dea lor ca se stie ca aveau si doamne ca tine la produs !! ka vad ca de ce s-a scris nu ti-ai dat cu parerea decat desre altii . sau esti clienta lor fidela si tie frika ca akm dispare tot dero din oras?
10
7
cred k sotul tau sau pestele tau e si el bagat in brigada asta de traficanti de xanax ?
9
3
sa ne pisham pa toti interlopiii astia de 3 lei care nu au un chior in buzunare si fac cheta la un suk.saracii va stitii voi
5
3
Ii plimba putin cu duba si le da drumu'....tipic romanesc...doar nu credeti ca o sa infunde puscaria...nu?....plimbare frumoasa...
6
0
Nicoleta,sa moara mata si tot neamu'tau de javra infecta....dati-ar Serif si Raim la cioc de spurcata....Esti atat de prost informata....daca ii cunosteai macar putin pe cei despre care vorbesti in necunostinta de cauza,ai sti ca nimic nu e real!Sa te ia draq de proasta jegoasa!Din cauza celor ca tine au oamenii astia o imagine proasta!m..e
8
9
Asa e Nicoleta, au nenorocit orash acest clan interlop ne e si teama avem copii sunt agresivi! Se pare ca sunt protejatii
6
5
Sa le vedem.mutrele acestor nenorociti,la puscarie cu ei
5
4
Na ca ia luat si pe astia,prietenii mei. Mami vreau acasa sa trag ceva pe nas ca inebunesc aici.
3
2
Bravo politei romane felicitari .Bagati la puscarie la canal cu ei.
5
2
Deci au luat ce era nimic si marunt si au lasat ce era gros si grup infractional organizat clanu Buruiana Florin si Buruiana Marian alaturi se ei copii lor si nepotii si prietenii lor ce sau asociat grupului infractional organizat oe raza municipiului Mangalia! care sunt sustinuti de clanu Raim si Serif, prin verii Tamer , Tanior Mustafa! Astia sunt un grup organizat orchestrat de catre Iuzeir Raim direct din Penitenciarul Poarta Alba prin intermediului Lui Serif si Tamer, Tanior! Helo DICCOT BCCO faceti ceva acesti tiganii infecti clan periculos au distrus copii din orash! Astia sunt periculo
15
4
Iasar Bekir traficant
8
0
Cand urmeaza Dilimache care este si distribuitor de droguri pe plaja si sifonul politiei
10
6
Hai doamne ajuta! Au mai ramas fratii gibonu si scapam orasul de traficanti de droguri si de curve.
14
0
Dupa abagiu urmeaza. Virgil
16
5
Bravo DIICOT BCCO!!!Daca luati si ciorile de Buruiana Florin zis Flory scapati orasul de otrava!Se pare ca ciorile astea sunt acoperite de cineva ca vand droguri ca la magazin intra si ies din curtea lor ca la magazin!Si niciodata nu sau luat masuri asupra lor!
8
3
ciori ciori haideti voi, voi vanatori!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218