REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mai mulţi polițiști au venit în chiloți la muncă, sătui să mai aștepte schimbarea uniformelor uzate. Video

Mai mulţi polițiști au venit în chiloți la muncă, sătui să mai aștepte schimbarea uniformelor uzate. Video

A.F. 8 aprilie 2024 | 00:00 1484

Protest inedit în Germania, unde poliÈ›iÈ™tii, sătui să mai aÈ™tepte schimbarea uniformelor vechi È™i uzate, s-au filmat fără pantaloni.

Mai multi politisti au venit in chiloti la munca, satui sa mai astepte schimbarea uniformelor uzate. Video

Într-un videoclip publicat pe YouTube È™i Instagram de către filiala statală a Sindicatului poliÈ›iÈ™tilor germani (DPolG), doi ofiÈ›eri aÈ™ezaÈ›i într-o maÈ™ină de poliÈ›ie se întreabă unul pe celălalt: "De cât timp aÈ™teptaÈ›i?", răspunzând patru, respectiv È™ase luni, înainte de a ieÈ™i din BMW-ul lor pentru a dezvălui că sunt fără pantaloni.

Jürgen Köhnlein, preÈ™edintele DPolG din Bavaria, abordează apoi problema în mod direct, spunând că ceea ce pare a fi o glumă proastă de 1 aprilie nu este deloc aÈ™a È™i că nu este nimic de râs, punând semnul egal între lipsa cronică de uniforme È™i lipsa de respect pentru ofiÈ›eri.

"PoliÈ›ia bavareză se dezbracă È™i ar putea rămâne literalmente fără pantaloni", spune Köhlein, care subliniază faptul că timpii de aÈ™teptare pentru 21 de articole de uniformă diferite - cum ar fi È™epci, jachete È™i pantaloni - pot dura luni de zile, dacă acestea sunt disponibile.

Mai multi politisti au venit in chiloti la munca, satui sa mai astepte schimbarea uniformelor uzate. Video

Sindicatul solicită Ministerului de Interne al statului să remedieze imediat problema, chiar dacă acest lucru înseamnă costuri suplimentare.

„Din 2020, nu prea vorbim de deficienÈ›e în ceea ce priveÈ™te calitatea uniformelor, ci mai degrabă de o lipsă de disponibilitate a uniformelor”, mai spun poliÈ›iÈ™tii, potrivit Deustche Welle.

Ministerul german de Interne reacÈ›ionează acum la imaginile cu poliÈ›iÈ™tii în lenjerie intimă. RecunoaÈ™te problema, dar aruncă vina pe întreruperile din lanÈ›ul de aprovizionare.

TotuÈ™i, ministerul din Berlin È›ine să sublinieze că lipsa uniformelor noi nu-i împiedică pe poliÈ›iÈ™ti să-È™i îndeplinească sarcinile. Mai mult, îi încurajează să improvizeze în privinÈ›a È›inutei, atunci când anumite piese ale uniformei se uzează, scrie antena3.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272