REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MANGALIOȚII îi cer lui Radu BĂRCI, ca să se poată DEPLASA când PLOUĂ

MANGALIOȚII îi cer lui Radu BĂRCI, ca să se poată DEPLASA când PLOUĂ

Replica API 25 martie 2021 | 21:23 2768

Codul galben de precipitații și vreme rea le-a creat bătăi mari de cap locuitorilor din Mangalia. Mai multe artere din oraș au fost inundate în urma cantităților mari de precipitații căzute în ultimul timp. O astfel de situație a fost prezentă și într-o parcare, iar șoferii, ajunși la disperare, i-au cerut bărci lui Cristian Radu, să se poată deplasa. ”Că doar promitea un oraș european, care merge înainte”, au spus oamenii.

Vremea bogată în precipitații abundente înregistrată în municipiul Mangalia, zilele acestea, au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe unele străzi, alei și parcări, depășind în unele locuri debitele de preluare ale sistemului de canalizare. Ploile torențiale au înghițit totul în calea lor. Și de această dată, parcările prost concepute, fără sistem de canalizare, au devenit victimele precipitațiilor.

Locuitorii s-au săturat de aceste situații tot mai prezente

Locuitorii fac haz de necaz și îi cer primarului să achiziționeze bărci pentru a putea circula în condiții de siguranță. ,,Cumpărați bărci să mergem și noi la mașini pentru a merge la muncă”, a spus un locuitor nemulțumit.

,,Domnule primar ne scoateți și nouă mașinile? Nu mai am alți adidași uscați, iar cu papuci pe vremea asta e cam nasol!”, afirmă un alt locuitor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce plang prostii? Stiau bine ce au votat. Bine le face la prosti. Vreti barci, pomanagiilor?
2
0
N-ai cum! Doar la Mangalia se fac aquaparcari! Poate se reprofileaza si primaria pe hidrobiciclete, ca tot inoata in deriva.
6
0
Radu Barci este un bulangiu sinistru, un bastard facut de 2 unchi deodata cu sleampata de ma.sa. I se mai spune si radu cot sau radu muc cel mic. El este vinovata inclusiv de ploaie futuymamalui. RaduCot cand il prinzi ii dai in bot.
8
1
Mangalia continua sa fie un orasel din care oamenii si-ar dori sa plece. Doar pozitia geografica,faptul ca e la malul apei nu mai este o atractie.Aspectul orasului dar si viata oamenilor de aici nu au nimic din ce ar fi normal pentru o localitate cu atatea oportunitati. Din pacate,nici nu se va schimba ceva.Oras banal,cu oameni tristi,saraci,fara viitor.
12
1
Vaai. Unde este corul de sustinatori ai lui Cristi care il lauda ca a facut un oras european?
9
3
Mangaliotii ii cer lui Radu, barci, ca sa se poata deplasa. Asa este corect, Andreea Vrejoiu !!
5
2
Cine este Radu Barci ?
3
4
il doare la basca pe piticul porno de mangalia.......mangalia arata ca o ruina
9
4
I s-a inclinat asfaltul lui finu Cucoran?
5
2
Daca castiga alegerile Menabit si arabu va dadea covoare zburatoare
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108