REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Mangalioții vor avea transport public în comun cu autobuze electrice!

Mangalioții vor avea transport public în comun cu autobuze electrice!

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 246

Primăria Municipiului Mangalia lucrează, în prezent, la documentația privind procedurile legale de licitație în vederea demarării proiectului de introducere a transportului public, cu autobuze electrice.

Proiectul intitulat ”Planul de Mobilitate Urbană Durabilă” este finanțat din fonduri europene și a fost conceput de municipalitate pentru satisfacerea nevoii de mobilitate urbană referitoare la transportul public, nemotorizat, transportul electric și siguranța rutieră, la nivelul municipiului Mangalia. „În ajunul Crăciunului, am mers, împreună cu câțiva colegi din Primărie, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est, din Brăila, pentru a semna contractul de finanțare. Suntem prima localitate din Sud-Est-ul României, care va avea transport public electric, eficient și accesibil locuitorilor orașului, reducând, totodată, poluarea aerului și poluarea fonică în localitate. De asemenea, vom menține și extinde facilitățile de transport pentru pensionari, elevi, cadre didactice, familii nevoiașe și alte categorii de persoane, care au nevoie de transport gratuit sau subvenționat de Primărie“, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. Intervențiile în cadrul proiectului se referă și la modernizarea străzilor și aleilor pietonale în deplină siguranță și confort, amenajarea unei zone pietonale și a pistelor de biciclete, amenajarea alveolelor pentru stațiile de autobuz, precum și semnalizarea corespunzătoare a acestora, atât pe orizontală, cât și pe verticală, pe traseul mijloacelor de transport în comun.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba,mangalia are 3 staii de autobuz!Trei,atita e de mare.cartierele tiganesti gen dobrgea,nu se pun,oricum nimeni nu calca pe acolo. Primaria ulii,Nu mai taiati ba pomi,o sa respiram praf .Voi si Polaroisul lui mazare,de ce ati taiat pomii,mai ales Nuci,pe care n-aveti voie sa-i taiati,in panta ijtrare 23 August? Va place sa faceti bani din vinzare pomi taiati,dar noi,si voi ba fraierilor,impreuna cu copiii vostri,ce respiram???praf si tiganie?
3
0
vrajeala ,campania electorala a inceput cumva .....
1
1
primaru metrsexual.sacou peste vesta de ploaie.ca na este smecher.pe banii vostri ma prostilor isi ia asta costume boss vile iahturi si concedii.
2
1
carici electric, prima nevasta, saturnul ca la bombardament,prima amanta, prima parcare.merita sa fie prezident la consilil judetean.Vrednic este
5
1
Se pare ca Raducu merge inainte. Curatenie, autobuze electrice santiere peste tot. Degeaba mancati ce nu trebuie! In orasul nostru asa nu s-a mai muncit niciodata. Bine ca am scapat de garaje si se fac si parcarile pina la urma! Postacii lu Iorgus sa se abtina cu moldoveanu lor care acum doar vise si amintiri mai vinde ! Bravo!
7
4
Cat sa induram nepasarea? Asteptam ca prostii in consiliu sa vedem pe ce s-au cheltuit 25 milioane de lei veniti de la bugetul de stat ca ajutor financiar ...suntem curiosi cat mai avem de platit la raja, polaris, calatis term, Av. grindberg, ala cu minicarurile si altii cu sume mai mici... care este datoria ptimariei primare Si cum faci sa o platesti? Ai de gand sa faci ceva concret sau tot asa ne aburesti NON stop!!! Va rugam nu-l mai promovati pe acest habarnist cu veleitati napoleonice...
4
4
Articol platit la comanda...scris de 10 ori pe acelasi subiect. Dl primar cred ca-i la criza varstei de mijloc se vopseste in par mai ceva ca o dama...doamne fereste! Ce om cu apucaturi dubioase! Cat despre contractele semnate cu autobuze electrice ...sa de-a Dumnezeu sa le vedem ca de minciuni suntem satui!! Vorba aceea ...saracului ii cumperi tichie de margaritar!!!datoriile orasului sunt platite?! Nu cred...
5
4
Vise taica, vise!!! Cate proiecte are omul asta si nu a inceput niciunul! Poate in urmatorul mandat. Aferim!!!
4
6
Bun asa, iar mizeria de primar din COnstanta ne scoate ochii cu autobuze vechi luate pe credit.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212