REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Vin., 24 Mai 2024
Anul XX Nr. 6739
26.4° Constanța Vineri, 24 Mai 2024 Anul XX Nr. 6739
 

Marcel Ciolacu a gafat în Qatar: În loc să spună „lecție“, a zis „erecție“. Video

Marcel Ciolacu a gafat în Qatar: În loc să spună „lecție“, a zis „erecție“. Video

A.F. 17 aprilie 2024 | 21:28 1744

Premierul Marcel Ciolacu a făcut o gafă de proporții în Qatar, în timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară. Premierul a spus „erecție” în loc să spună „lecție”.

Marcel Ciolacu a gafat in Qatar: in loc sa spuna „lectie“, a zis „erectie“. VideoMarcel Ciolacu

„Qatar a organizat recent unul dintre cele mai de succes campionate mondiale de fotbal. Este cea mai frumoasă lecție pe care ați predat-o celor care au avut la început îndoieli în această privință. Și este o erecție... o lecție predată prin sport”, a spus Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar. Pe agenda discuțiilor se află dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de euro.

„Îmi doresc ca România să fie poarta de investiţii a statului Qatar în Uniunea Europeană. În acest sens, am propus realizarea unui task force care să fie operaţionalizat foarte repede, în maximum o lună, în care să fie analizate toate aceste proiecte prioritare. Avem un plan comun concret, iar toate aceste oportunităţi de investiţii le voi detalia împreună cu miniştrii de resort în cadrul întâlnirii pe care o voi avea cu Fondul Suveran de Investiţii al statului Qatar, unul dintre cele mai solide şi importante la nivel mondial”, a spus Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostavani parveniti pusi in fruntea tarii promovati pentru prostie si hotie.Toti escrocii nenorociti parveniti in fruntea tarii.Nu ai ce sa alegi.Ce votez? Erectie cu frectie pe buletinele de vot pe toti.Unde ii vad pe astia pe buletin ...Numai tolomaci, bolanzi avem in tara asta pusi in guvern.De sus pana jos toti sunt dejectii cu erectii.Toti au reusit sa ne faca de ras afara peste tot. Toti prostii mari profesori decani academicieni cu sapte mastere toti cu diplome furate, analfabeti.Toti prostavanii stampilati cu stampile cu erectii in frunte. Nici macar in domeniul lor nu au fost capabili sa faca ceva.Du-te dracu de prostavan.Nu esti capabil nu te duci sa faci un popor de rusine.Cine l-a pus sa il umfle.Dupa fete sa vad ca sunt ghiorlani tranoi, neingrijiti,malak cu un costum mic cu burta de sarantoc ,fara cravate,porci grasi cu sorici pe fata.Ce inseamna barba aia? Trei f***i, vopsiti pensati. Tinuta impecabila esti persoana publica reprezinti o natie,fie ca iti place sau nu.
3
0
Daca ne amuzam la gafele doamnei Dancila, si am zis ca mai rau de atat nu se poate....iata,Covrigarul asta ne demonstreaza contrariul !
3
0
Amo Qatare ciaoane borlane tigaie table zincate la voi la acoperiș pune Investiții la noi vine bre dane și nouă niște euro că ne fome traiască și copiii matale
5
1
Când mergi într-un țară străină dacă nu banghesti engleza sau franceza nu te bagi să clefetesti rahat O consilieră a primului ministru vorbea cu șeicii dacă vor să investească în r*mânia furată și coruptă Dacă nu banghesti nu vorbești prostii că te râde și câinii
7
1
Arabilor le plac barbosii cu ochelari .... ciulamacu a simtit din plin erectia prin ga.oaza !!!!
7
3
Ciolacu cu facultatea platita normal ca nu e in stare sa citeasca corect…Hahaha S-o fi gandind la vreo jurnalista ca-s cam bune
9
1
El este o erecție care ne-a adus cea mai mare inflație
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920