REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Marcel Ciolacu: Am demarat strângerea de semnături! Cîțu nu se va mai putea opune

Marcel Ciolacu: Am demarat strângerea de semnături! Cîțu nu se va mai putea opune

Replica API 1 octombrie 2021 | 23:22 748

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că a fost lansată campania de strângere de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie, iar presiunea populară îl va împiedica pe Florin Cîțu să se mai opună proiectului ”dintr-o ambiție prostească”.

”Am lansat campania națională de strângere de semnături pentru susținerea proiectului nostru de lege privind plafonarea prețurilor energiei și gazelor. Nu vrem doar să stopăm creșterea facturilor, ci să și compensăm o parte dintre scumpirile deja operate de furnizori. Este o lege vitală pentru milioane de familii înaintea sezonului rece. Fără acest spriin, românii vor trăi câteva luni crâncene.

În țările care au luat măsuri similare, oamenii văd rapid efectele. În Italia, Guvernul a alocat deja trei miliarde pentru susținerea consumatorilor, iar populația simte deja la jumătate impactul creșterii prețurilor.

De aceea, semnăturile voastre pentru a sprijini dezbaterea rapidă a acestui proiect sunt extrem de importante. În fața unui suport popular masiv, parlamentarii puterii nu se vor mai opune - cum a făcut luni întregi Cîțu, dintr-o ambiție prostească - soluției plafonării.

Cu #JosCîțu revolvăm totul marțea viitoare. Acum, la fel de important este să reușim să dăm și #josfacturile!

https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/”, scrie Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si voi va bateti in continuare pe ciolan!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272