REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marcel Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României

Marcel Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României

A.F. 8 aprilie 2024 | 00:00 660

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, cu ocazia unei vizite în judeţul Vaslui, că nu ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României.

Marcel Ciolacu: Nu stiu daca voi candida pentru functia de presedinte al RomanieiMarcel Ciolacu

El a afirmat că va vorbi despre acest lucru după data de 10 iunie.

"Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru. Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României. Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României", a subliniat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a spus că PSD a adus întotdeauna un plus de maturitate guvernării, dar a menţionat că partidul său nu poate dezvolta singur România, ci are nevoie de nişte parteneri, iar la acest moment cei mai potriviţi parteneri sunt cei de la PNL.

Premierul Marcel Ciolacu, a efectuat, vineri, alături de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, şi alţi lideri ai partidului, o vizită în judeţul Vaslui pentru verificarea stadiului lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

El a participat, de asemenea, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui, în cadrul căreia deputatul Adrian Solomon a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CUM SA TE VOTEZ EU,UN PENSIONAR CARE AM MUNCIT, GRATUIT PESTE 45 ANI,PENTRU ACEASTA TARA,IAR DTA. DLE PREMIER,CARE VREI FUNCTIA DE PRESEDINTE, M-AI RECOMPENSAT PENTRU MUNCA SI VOINTA MEA,CU O FRUMOASA .....PENSIE DE K....KAT ????
1
0
Vrabia, mălai visează. Ce te recomanda pe tine la o asa funcție? Câte limbi străine cunoști? Și ce anume sa discuți tu, cu Firea și cu ai tai ce trec pragul gratiilorte ai descurcat. O vorba din bătrâni spune ceva de lu gul nasului. Ar trebuii luata în calcul
1
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
2
0
DLE. CIOLACUL....ESTE BINE CA TE GANDESTI..SA STII CA TE-AI GANDIT BINE...NU TE VA VOTA DECAT....DRACU DE LA 12 NOAPTEA...NU VREM SA MAI AUZIM DE VOI.. DE PESEDE SI PENELE...DUCETI-VA...ASCUNDETI-VA PLECATI...FUGITI...CHIAR NU LUATI SI VOI PULSUL STRAZII...PENTRU URMATOAREA EXPRESIE IMI VOI CERE SCUZE...IMI ESTE ASCARBA DE VOI TOTI...PARCA VOMIT ......
3
0
Ce tupeu are. Asta e candidat la puscaria Romaniei si el prinde fluturi
2
0
Ba stii foarte bine. Conform intelegerii. Domnule Ciolacu lumea a inceput sa se mai destepte, putin ce-i drept, dar usor usor s-ar putea sa apara surprize care sa va incurce planurile.Pacat ca oamenii responsabili si cu cap nu doresc sa intre in politica si nu candidează. Oare de ce?
1
0
Ba stii foarte bine. Conform intelegerii. Domnule Ciolacu lumea a inceput sa se mai destepte, putin ce-i drept, dar usor usor s-ar putea sa apara surprize care sa va incurce planurile.Pacat ca oamenii responsabili si cu cap nu doresc sa intre in politica si nu candidează. Oare de ce?
1
0
Nu te alege nici un maidanez de cartier și lu ăla ai fi in stare să-i bagi impozit pe două oase
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272