REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marcel Ciolacu, premier:

Marcel Ciolacu, premier:

A.F. 12 aprilie 2024 | 00:00 299

Marcel Ciolacu, premier:

„Dl. Piedone este un cunoscut de-al meu, ne cunoaștem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistrați, dar cu tot respectul pentru domnia sa nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei. Îmi pun întrebarea: după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul. Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezență cum ne place la toți pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul de fapt nu există.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CU ...CIOLACU ...PESEDE...IN FRUNTE.....VOM AVEA VICTORII MULTE...ADICA NE VA LUA DRACU PE TOTI... DAR SI PE VOI,CARE SPERATI SA NE FURATI VOTURILE...STTTTTTT ...NU MAI TINE...ROMANIL S-A DESTEPTAT...SIMPLU SI LA OBIECT...VETI FI VOTATI DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA...
4
0
E tare cum unii se acuza pentru ciolan. Meciurile electorale scot in evidenta ridicolul tuturor politicienilor. Involuntar,astia fac sa para ca participa la aia cu ,,ai umor''. De tot hazul cu ei,insa trist e faptul ca foarte multi romani chiar dau credit acestor insi si in loc sa ceara raspicat schimbarea ofertei electorala cu ceva macar minim valoros,se complac ,ba chiar sa contrazic intre ei in favoarea unuia sau altuia din tupeistii candidati. Se vantura pe masa de joc acelasi pachet de carti roase de timp si fara chipuri clare. Numic nou,nimic bun,nimic promitator. Se poate vota cu ochii inchisi,ca oricum,va fi nasol ,indiferent de cine castiga.
3
0
DLE. PREMIER....CIOLACU??? CU TOT RESPECTUL PENTRU FUNCTIA DVS...MAI PRIVITI-VA SI IN OGLINDA...PARCA...PARCA...V-A CRESCUT....BARBA...SA NU UITATI....ROMANIA...N-A AVUT NICIODATA PRESEDINTI....BARBOSI....ASA CA AVETI SA ALEGETI....TOATE CELE BUNE...VA UREAZA UN PENSIONAR AL ACESTEI TARI,CARE A MUNCIT GRATUIT PESTE 45 ANI, IAR DTA. DLE. CIOLACU...CU GASCA DOMNIEI TALE,MI-ATI FACUT CADOU...UNA LEGE A PENSIILOR, CARE NE-A UMILIT PE TOTI CEI CARE AM MUNCIT...CINE A MUNCIT IN ACEASTA ...ROMANIE...NU VA PRIMI NICIO RECOMPENSA IN PLUS..DAR CINE V-A PUS SA MUNCITI???DACA TRANDAVEATI...PRIMEATI ....PUNCTE DE,,,TRANDAVEALA SI AVEATI PENSII BUNE...ASTA-I ROMANIA DLUI ....CIOLACU...PESEDE...
6
0
Ciolacule, dar tu si ciuca si gastile voastre, ce anvergura aveti? Ce treaba aveti cu administratia publica sau cu politica??
2
0
astia sunt oamenii care vor si au condus tara !gratarul, mici ,berea, faina , zaharul , uleiul ,si o hartie de o suta de lei face tot ...posibilul chiar si inposibilul!romanasul saracie, se baga la orice si orcum, ies voturile si gata !apoi se plange si sufera ,aiurea tot din cauza lui!
2
0
De acord cu tine mai PM cu BAC ul luat la 35 de ani si facultatea facuta pe nani la 45.....dar pe bune acum : ce diferenta este inte fumul d ela gratarele lui Piedone si la aburul covrigilor de Buzau ai tai??? Cu esti tu mai buna decat el?? Esti la fel de superficial, pompierist,habarnist,incult,fara stiinta d ecarte, fara viziune si ideei, fara coaie si fara sanse sa ajungeti un adevarat om politic...voi puteti sa fiti doar ospatari, picolo, gratargii ca atat va duce capul !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272