REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Maria Cușu și Costin Gheorghe nu-și mai feresc iubirea de ochii lumii

Maria Cușu și Costin Gheorghe nu-și mai feresc iubirea de ochii lumii

A.V. 24 octombrie 2022 | 00:00 11827

Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elenei Gheorghe, și-a refăcut viața după divorțul de soție, iar acum pare să traverseze cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Astrele s-au aliniat în favoarea lui Costin, iar noi avem imaginile care dovedesc asta.

Fratele Elenei Gheorghe a tras lozul câștigător și se iubește cu o machedoancă, pe nume Maria, fiica milionarului Dumitru Cușu, afacerist din Constanța, cu o avere de 30 de milioane de euro.

Costin Gheorghe și Maria Cușu formează un cuplu de aproximativ 6 luni, motiv pentru care cei doi nu se mai feresc și se afișează în public. De curând, sportivul a publicat o serie de fotografii de la o nuntă, la care a participat alături de iubita lui. Cu zâmbetul pe buze, îmbrăcați la patru ace, cei doi iubiți nu au ezitat să se pozeze și să arate tuturor cât de mult se iubesc.

Costin Gheorghe este divorțat și are o fetiță cu fosta soție, Adriana. La rândul ei, Maria vine dintr-o căsnicie eșuată cu Stelian Carabaș, fost fotbalist la Farul, FC Național sau Steaua, căsnicie din care a rezultat un fiu, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toți mucanii comentați din taxi și apartament comfort 3
2
2
Până la urmă care e treaba voastră de tot enumerati in comentariii Proöstitwatele orasului !
3
0
VIATA MERGE INAINTE SE POTRIVESC SA FIE CUMINTI SI SA SE RESPECTE RECIPROC CU DUMNEZEU APROAPE
5
3
Bai fratilor,cine sunt astia?Dati stiri importante,nu rahaturi de astea despre tot felul de nulitati
14
3
Pentru machidoancele divorțate. Puteți alege doi onaniști. Le bat polonicele de foame de când nu mai mănâncă fripturi pe gratis de la Cușu. Ăla din Ovidiu e obișnuit sa mănânce firimiturile de la cei cu lovele. Gigolași bătrâni amândoi. Se îmbracă fashion ca la 20 de ani. Ce să mai! Șmecheri tare. Dar, ambii, au o problemă! Vor fete mari între degetele de la picioare. Înăltuți așa amândoi, cu barba ca la LGTB, pantaloni mulați și până la glezne, cu tricouri cu anchior până la buric. Drăgălașii de ei, zici că acum au descoperit viața și-și trăiesc din nou adolescența. Cu poze cât mai multe pe facebook ca să se promoveze în mediul LGTB. Ca două pisici sunt amândoi. Purisani pufoși. Fără o zi de muncă.
17
2
Bai Steli esti fiafte ofticat ma!! Mori de ciuda nu alta! Dor matele ? Esti flamand saracule? Cum este sa se termine fondurile de la fosta sotie? Naspa ahhh? Stim ca esti invidios, ai tras pe familia asta 20 ani, Maria estw visul oricatui barbat, frumoasa bogata si caracter femeia . Va stiu pe amandoi, sa ii spui mersi acestei familii, ti au tolerat neamul 20 ani! Acum stai pe comentarii fraiere, in poze ce mai vezi tu pe Maria ofticatule
7
8
Toate femeile enumerate mai jos sunt misto! Unele chiar foarte bogate! Cu zeci de admiratori si pretendenti! Dar din aia misto, nu lepre ca astia care scriu aici! Si bravo lor, bravo ca fac ve vor cu cine vor! Dar invidia naste monstri dupa cum vedem! Stati linistiti dragilor, femeile astea sunt misto , traiesc misto, si isi permit ce nu ati visat voi vreodata! Dumnezeu sa va lumineze sufletul ala n***u si amaraciunea din inima voastra, Doamne ajuta!
4
12
Ce v.aș recomanda eu e Maria Downe cu Alexandra Ceara...Profesoare ambele...
14
1
MADAWLINA CARTWALI e campioană la swupt ! Recomand
12
0
Alta stire voi mass-media nu gaseati....umpleti.paginile.cu.toate PROWSTITUATELE .orasului...De alde ....Maria Cusu. .Done...m**************i...Aura Rafte
10
2
Bă Carabaș,ai rămas de papleac.Încerci tu sa vrăjești vreo machidoancă divorțată, dar nu-ți iese că ești prea p r o s t.Cu ani în urmă stăteai pe terasa la filicori în centru de dimineața până seara,unul venea altul pleca de la masa ta.Toți îți cântau în strună.Erai sfătuitorul tuturor.De la divorț acei toți îți dau la m u i e sătui de arfele tale.Te mai bagă în seamă divorțații și alte l i c h e l e fără căpătâi.Cât o să mai țină banii de la fosta soție?! Pormă de unde naiba trăiești ca de unde iei și nu mai pui la loc se simte.Papleac te-ai născut,papleac o să mori.
14
2
Sunt multe exemple de machidoance care s-au ars cu c i o r i borâte din chiliei, griviței sau de pe salcâmilor. Chiar au făcut și copii cu ei. Este un trend fără oprire. Probabil c i o r i l e fwt mai bine ca machidoni. Cert e și faptul ca mulți machidoni sunt conștienți ca soțiile lor au relații extraconjugale și tot le acceptă. Că au relații extraconjugale, aia e, poate nu găsesc acasă ceea ce vor, dar ca să te arzi cu c i o a r a deja înseamnă că educația de acasă a lipsit cu desăvârșire și chiar sunt niște z d r e n ț e.
20
2
g
4
3
Capete de cornute
7
0
Mai p****i și inculți ca machidonii nu exista. Toți stau la filicorii cu orele...și nevestele lor cu orele la hotel cu alții,și ei cred ca sunt acasă. Le spune ca pleacă la Mall...dar ele sunt prin apartamente închiriate cu amanții. Cat de p***t sa fii...sa se fu..ta...nevasta cu tine de mana,și ei sa piardă timpul la minciuni în cafenele?? Asa au decăzut pramatiile astea de machidoance,aceste scursuri ale societății actuale,aceste videochatiste.. Au făcut comunitatea de rușine,iar bărbații știu lucrul asta ca sunt înșelați, dar accepta ideea ,ca pleacă de acasă toată ziua la cafelu...iar rablele lor asta asteapta.cat mai multa libertate sa poată facă ce vor.. Auzi cipancele vor în grup mai nou...au descoperit alte fantezii decât sa vândă brânză...
20
5
Nici machidonii ăia bătrâni nu sunt cinstiți ,ba din contra dacă un bătrân are doi băieți și unul este hoț, iar celălalt cinstit,fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit e tivichel, adică cum s-ar zice mai pe românește pentru machidonii bătrâni hoțul este baiat deștept-îl duce capul, pe cand ăla cinstit este un fraier. Așa este în e t n i a machedonilor.
18
4
Ce boală au prins machidoancele!!! Silicoane, ser și desene tatuate. Ce mama ma-sii înțeleg ele din prostiile astea?! Cum naiba le lasă partenerii sau soții cu asa ceva?! Își baga serul ăla în buze de arată ca naiba! Cum să te torturezi cu așa ceva?! Ăștia se uita la prea multe filme porno ca altfel nu se explică! Cum s-a ajuns sa dea naiba.
25
2
Daca o machidoancă din adolescență este scăpată de sub control, ce poate sa o redreseze la maturitate?!? Nici măcar dacă face copii nu-și revine din obiceiurile adolescenței. Dacă asa e croită machidoanca, așa moare.Se poate da tot neamul peste cap ca machidoanca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machidoancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machidoancelor?Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel.Dintr-o dată toate sunt inteligente! Dintr-o data toate sunt deștepte! Dintr-o data toate se cred cel puțin savante! Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la. biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacurvie.
25
4
Si el e tot m******n normal ca si-a refăcut viata langa o machedoancă.
15
1
bine ca imbecilul analfabet si-a bagat mana in buzunar sa se pozeze... e normal ptr curvistina asta care nu stie sa citeasca sa se impreuneze doar cu inapoiati mintali , gen fotbalisti , sau acest cioban...
20
2
Tipul e CEO la piata Tomis 3. Face bani cu leustean si patrunjel. Vinde in cantitati industriale leustean si patrunjel. Cu mararul merge mai nasol, dar vinde en-gros, cate doua legaturi pe zi din fiecare produs. Mai vindea si pepeni,,dar erau prea grei ca sa-i puna pe cantar ca are fizicul plapand. Cica acum s-a reprofilat pe cannabis medicinal. Ii merge de rupe. Un prosper om de afaceri.
21
1
Carabaș e într-o depresie totală. Avea totul la discreție. Bani, case, vile, hoteluri, afaceri. Acum, falimentul îi bate pe la ușa amărâtului de apartament unde sta împreună cu părinții. Zilele trecute se văita ca s-a scumpit combustibilul. Când vreodată se plângea el de asa ceva?! Înainte era atotștiutor al tuturor domeniilor de afaceri, de viață, cunoscător inclusiv al fizicii nucleare și chimiei alimentare. Acum parcă i-a pierit graiul asa dintr-o dată. Parca are amnezie! Nu mai știe nici când a dat examenul de permis. Într-adevăr, tipul are probleme mari de exprimare în limba română, vorbește stâlcit limba română. Plus ca și gândește pe cât vorbește. Deficiențele comportamentale le avea din adolescență. Mirarea e cum naiba l-a luat de soț aia a lui Cușu că tipul nu face nici cât două parale.
24
1
Tase te înșeli și pe timpul lui Ceaușescu makidoni erau văzuți bine, toți lucrau în comerț, numai în Dobrogea dacă dăm timpul înapoi toate magazinele, restaurantele sătești erau manevrate de ei, fabricile de lactate, achizițiile de lână și piei la fel și știi de ce pentru că au fost oameni de încredere ai sistemului nu ca noi care am fost dezbinați tot timpul
16
2
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
26
1
Cine-s astia bro' ?
17
0
Dacă a ajuns curvele machidoance sa se imbarlige cu țiganii din piața chiliei,va dați seama ce p******e sunt,disperate,. Va dați seama înainteze timpul lui ceausescu nu se auzea de aceasta nație infecta ca exista ,stăteau numai la tara refugiați,..ca-i împușcat. Urata și spurcata nație,și ca oameni,și caractere,și mincinoși,lăudărosi,și c***e nevestele și fiicele.
24
3
Din lumea cipanzeilor nasosi.
22
4
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul curții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
27
4
bv tata ce sa facă dacă fata e plictisita își face treaba la la tinerețe dar oricum in max?1-2 ani se lasă și de asta și caută altul
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272