REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Maria Done a făcut sărbătorile cu actuala nevastă a fostului soț!

Maria Done a făcut sărbătorile cu actuala nevastă a fostului soț!

Ana Maria Lipan 5 ianuarie 2023 | 00:00 12336

Maria Done și actuala soție a lui Viorel Done se înțeleg de minune. Relația celor două nu pare a fi deloc umbrită de legătura pe care o au cu același bărbat. După ce Maria Done i-a cerut afaceristului divorțul în 2011, între cei doi nu există resentimente, fosta soție și noua parteneră, Luminița Mateciuc, pozând împreună, la evenimente, inclusiv la petrecerile de sărbători. Acestea se urmăresc reciproc pe platformele de socializare, și fac schimb de like-uri și comentarii. Într-una din postările Mariei Done apare și soția “regelui țigărilor”, poza fiind ornată cu abțibildul “Soul sisters”, ce pune capăt oricărei suspiciuni legate de o posibilă discordie între cele două femei.

Între Maria Done, fosta soție a lui Viorel Done, și Luminița Mateciuc, actuala parteneră a bărbatului pare să se fi legat o prietenie strânsă, neratând ocazia să-și arate relația apropiată prin intermediul interacțiunilor de pe social media.

Maria și Viorel Done au divorțat în 2011, însă între cei doi nu există resentimente. Rămași parteneri de afaceri, aceștia nu se sfiesc să apară împreună la evenimente, noua soție a afaceristului, Luminița Mateciuc, apărând chiar în poze alături de fosta soțului său.

Luminița și Viorel Done

Maria Done a postat o fotografie, de sărbători, alături de femeia ce îi este alături în prezent lui Viorel Done, ornând-o cu  sticker cu mesajul ilustrativ “Soul sisters”.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Badea Luys este locotenent criminal comandat de camatarul Done Viorel
10
11
O știți pe aia celebra....A noastră e mai frumoasă
1
1
Știre de kkt, așa zis ziar online de căcat, așa zise știri făcute de pe wc
1
0
Apetrei bin Laden este locotenent criminal comandat de camatarul Done Viorel
9
9
S***a, arunca-le si in magazin cu c*c*t, cand iesi, evident
3
2
Scupra ce dreptate ai...dă-ne la pușcărie nu numai ca minca de la ghiul...era numai după pomană și milogeala de la toți...un lake cu toții bani lui,degeaba...și asta maria...fosta notară penala..fostă umflată...acum își rupe și ea tot ce are...e asa maria?
2
1
Eu am mvuit.o de curand....Nu e ce pare....e largă si.i pute si păsarica .....La capitolul mvuie femeiea e campioana
2
2
O mwuistă (WC public)....daca a ajuns să o mwuiască si jegul ăla borât de Sarafu
2
1
Își fac și ele reclama la ziar. Din toți 3 aduni de un neuron mai ofilit. Un traficant de țigări care a știut adunarea și scăderea, a umplut buzunarele unora ce au acum pensii speciale
5
3
John ule sau Ioane ,nu ți aperi asa minoritatea,căci toți le au pe ale lor.Si eu,ca r*mân,sunt confundat cu rromii.Si nu i asa.Alte ori,sunt rromii confundați cu romanii si nu i asa.Ungururi s confundați cu maghiarii și zic ca i tara lor aici si nu i asa,lipovenii confundați cu rușii ,ce nici pe departe,etc.Unde te naști,asa te numești.Vrei ,ori nu vrei,te a hrănit r*mânia Dodoloata.Ea te va iubi for ever și ești de aici.Uita prostiile. L
3
2
La chestia cu fanii,eu ma bag,căci ar fi ceva nou.
2
2
Și dacă nu eram anonimi?????
2
2
Știi cata dreptate puteai avea?N ai idee.Da nu o ai.Love,cum scrie și pe pomi.
2
2
de le tot promovati in Replica?
2
3
Asa e la Cogealak Congelat CHYRATzA MUYATZA KUR DE RATzA
2
1
Voi astia sau astea “cu mult curaj” de ma jigniti si ma faceti in toate felurile aici in comentarii numai pt ca sunteti anonimi, ca altfel…..dar stiti ce sunteti voi? FANI !!!! Fanii mei sunteti !!! Big smile! LOVE YOU ALL!!
3
2
Ce gura spurcata de m a k e d o a n c a are. Inchipuie ti sa iti traiesti viata cu un astfel de exemplar de cipan. Demn de filmele animal planet.
3
2
Nu prea știu cine i familia Done,neurochirurgi sigur nu sunt.Stiati ca:Ziceau americanii cred,ca dacă vei găsi o noua forma de distracție pentru fiinta umana,ești un om realizat?Asa ca,fiind vorba de fostul soț,ranchiuna n ar trebui sa fie când te pupa actualul soț,in timp ce el,prezent fiind,mai face și o glumă mai deocheata.Insa,corect ar fi sa vina (cea fara)pereche ,cu fostul soț al prezentei perechi al fostului soț.Dar,probleme vor apărea,căci copilul fostului va fi și copilul tău.Nebunie.Bine ca s prietene.
5
3
Replica a scos la iveală șerpăraia din familia Done. S-au făcut naibii de cacao în tot orașul cu toți banii lor. Boschetari.
6
5
Ce are mai va e ciuda poate sa doarma si vu amandoua.bravo lui poate sa intretina.va e ciuda
4
2
Thresome XXX
1
2
Asa i la noi la Cogealac, ne-o tragem la gramada.
7
2
S au modernizat machedonii, o sa ajungem ca afara, acolo toti foștii sunt prieteni între ei.
5
2
De aia nu mai poate Done ca se comenteaza aici cu jigniri. Hahaha, asta conduce s, pleaca vesnic in vacante, are tot ce vrea , o sa fie trista tare ca invidiosii comenteaza hhaaaahahahha
6
3
Bravo lor! Dacă se urau, nu era bine, ca se inteleg nu este bine….dar ce sa faca oamenii astia fratilor, se isi dea in cap? Au divorțat acum 12 ani, ce resentimente sa mai ai.? Au afaceri și un copil impreuna, normal ca se inteleg, si Maria nu a divortat din cauza Luminitei, era una Elena Fulina, din cauza aleia a divortat de Viorel. Bravo lor, oameni destepti, respect
5
3
2 c***e si un poponar.
4
1
Ce comentariu creatine! Da' si articol idiot! Ce VA fute grija ce fac aia 3...cred ca n'aveti treaba sau VA e ciuda...altfel....sictir dobitocilor!
3
4
Foarte foarte trist
3
2
caracterul nu se schimbă
9
3
misto, eram curiosi...
9
2
Baaaaaa e buna rău de tot !!!! As face o ședința cu ea grav rău de tot !!!!
6
5
Prințează-ți pozele din telefonul mobil la Stancu Print
3
3
te faci dreaq de rahat cu astfel de atitudine. n a ț i e de scelerați
18
4
Când îl vezi pe Done cu fesul în cap ala gri,și cu sacoșă de plastic de 1 leu în mana ,nu te mira nimic din ce se întâmplă Mai p***t om ca ala și chitros,nu exista pe pământul romanesc. Ala o sa moara ca un caine ,nu știe sa trăiască,sa se îmbrace,sa se distreze,etaleze,nimic nimic..la pușcărie manca de la ghium. Merita soarta foamea asta..care sta doar în colt la magazin zilnic,cu fesul în cap..ca un p***t. Fac swingerială ăștia trei distrusi...
20
4
2 p******e lesbience , huooooooooo !
12
4
la ce față are viorel done zici ca e locuitor de la slava cercheză. lipovean cu acte in regulă
25
3
nivel de educatie precar
21
1
mey S T I L A, orice judecător care citeste articolul ăsta sigur iti dă achitat..... orice om normal la cap ramane trăsnit de asa prostie.
15
4
Așa ceva nu poți vedea decât la ăștia doi. Legătură celor trei nu poate fi decât lipsa materii cenușii. Ca să poți intra într-o astfel de horă trebuie să te numești neaparat DONE sau să ai tangență cu numele DONE. Telenovele de la Kanal D, nu glumă!
23
1
Nu te mai miră nimic în zilele de azi.Totul e pe dos.E spectaculos cum evoluează unele relații.
17
1
serios acum, numai si numai rebuturi.
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212