REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

MARTORI, CONDAMNAȚI în DOSARUL COPILEI ABUZATE SEXUAL de DOUĂ FEMEI

MARTORI, CONDAMNAȚI în DOSARUL COPILEI ABUZATE SEXUAL de DOUĂ FEMEI

Replica API 9 octombrie 2021 | 00:06 3219

Narcis Mustafa, Anifia Mustafa și Mamut Mustafa au fost trimiși în judecată pentru mărturie mincinoasă. Cei trei sunt acuzați că au mințit într-un proces în care aveau calitatea de martori. Mai exact, o fată de doar 6 ani a fost violată de două femei din răzbunare, iar inculpații au încercat să inducă în eroare instanța prin declarațiile lor. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea celor trei la câte 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința a fost comunicată pe 5 octombrie 2021 și nu este definitivă.

Judecătoria Constanța

Minoră de șase ani, violată din răzbunare

Asan Hace împreună cu Pita Mustafa au vrut să se răzbune pe familia fetiței de doar 6 ani. Și cum una dintre tradițiile specifice etniei este ca fata să fie virgină atunci când se mărită, viitorul soț urmând să plătescă o sumă de bani, cele două au surprins fetiţa singură la domiciliu şi au deflorat-o, penetrând-o cu degetul. Narcis Mustafa a declarat că nu a asistat la vreo discuție referitoare la existența unor pete de sânge pe articolele vestimentare ale minorei precum și faptul că, la data de 28.06.2015, minora nu a părăsit domiciliul împreună cu Șaban Sabrie, mama minorei. Anifia Mustafa a spus că la data de 28.06.2015 în timp ce se afla la locuința lui Șaban Sabrie nu a văzut nici o pată de sânge pe articolele de îmbrăcăminte ale minorei menționând că minora nu era agitată, nu a plâns, fiind informată de numita Șaban Sabrie că fiica sa este răcită și face pe ea nefiind singura dată când avusese această problemă. Iar Mamut Mustafa a declarat că în timp ce se afla la locuința lui Șaban Sabrie aceasta le-a arătat-o pe minoră spunându-le că a căzut pe scări sau în gard, ocazie cu care a observat că persoana vătămată nu avea pete de sânge și nu se simțea rău. Toate aceste declarații au fost date pe 7 octombrie 2015, la audierea acestora ca martori în proces.

Ce a declarat inițial Anifia Mustafa

Conform declarației de martor din data de 04.07.2015, Mustafa Anifia a declarat că la data de 28.06.2015 se afla la locuința lui Șaban Sabrie, și a văzut zona intimă a fetei sângerând abundent, precum și pete de sânge pe lenjeria intimă a acesteia. Totodată, cu ocazia audierii din cursul urmăririi penale inculpata a menționat fără echivoc faptul că minora era agitată, tremura, fiind speriată.

Instanța a constatat că faptele inculpaților au avut ca urmare imediată crearea unei stări de pericol pentru activitatea de înfăptuirea a justiției și aflarea adevărului în cauză. Legătura de cauzalitate dintre faptele săvârșite de inculpați și urmarea socialmente periculoasă rezultă din însăși modalitatea de săvârșire.

Citește și Dosarul copilei abuzate sexual de două femei, la un pas de a se redeschide!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatorii lu peste prajit s-au specializat in pedepse cu suspendare, adica drept in cot ii doare pe cei pedepsiti.
1
0
Sa trecem la sapun si asa sunt vremuri grele
1
0
Tre buiesc impaiati
5
0
Arbeit macht frei!!!
7
0
cum mai justitia lui peste sa dai doar 1 an cu suspendare? in ce drak de tara traim?
8
0
Primitivi!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272