REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.2° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mărturia șoferului care l-a dus pe Cătălin Cherecheș la Satu Mare. „A fost totul spontan“

Mărturia șoferului care l-a dus pe Cătălin Cherecheș la Satu Mare. „A fost totul spontan“

A.F. 25 noiembrie 2023 | 14:47 2828

Șoferul care l-a dus pe Cătălin Cherecheș la Satu Mare a povestit de unde l-a luat pe primar și cu ce mașină a plecat către graniță.

Marturia soferului care l-a dus pe Catalin Chereches la Satu Mare. „A fost totul spontan“Cătălin Cherecheș

„Eu nu l-am dus cu taxiul, l-am dus cu altă mașină. Nu a fost programat absolut nimic, ca să merg încolo. A fost totul spontan. S-a întâmplat exact... Eu nu am știut ce se întâmplă și așa mai departe.

Eu nu am știut unde merge omul sau că vrea să plece sau ce vrea să facă. Eu nu vreau să dau declarații pentru că o să fie o sută de mii de minciuni și nu vreau ca lumea să mă arate pe mine cu degetul pe stradă.

Vreau să fiu neutru în toată faza asta. Am dat declarații la Poliție, tot ce am avut de dat, și asta este! Nu l-am luat de acasă. L-am luat din altă parte. Am explicat la Poliție exact traseul și tot ce s-a întâmplat”, a declarat șoferul care l-a dus la Satu Mare pe Cătălin Cherecheș, scrie antena3.ro.

„A apărut el în fugă și a zis du-te!”

„Nu m-a sunat, ne-am întâlnit personal. Eram la Primărie. A mers acasă și pe mine m-a trimis într-o parte de unde știam că trebuie să iau pe altcineva. Și a apărut el în fugă și a zis du-te!

L-am lăsat la stația de taxiuri. A fost un Duster vișiniu, atâta tot. În rest, nimica. Nici firmă, nici indicativ, nici număr de înmatriculare, nimic.

Nu am vrut să ajut pe nimeni cu absolut nimic. S-a întâmplat totul fără să îmi dau seama. Mi-am dat seama târziu deja”, este mărturia șoferului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru că nu știe nimic, trebuie să facă pușcărie, pentru fapta sa...favorizarea infractorului
1
0
Sunt cea mai joasă nație de șofer, ei știu tot, unde sunt coarde, unde sunt droguri, cară hoți și tâlhari, încalcă toate regulile de circulație,etc și etc, ce asta nu știa ca primarul lui e pe ducă sau nu l-a recunoscut ? Mai bine să spună cat cașcaval a umflat de la Chereches
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407