REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

MĂRTURIILE incredibile ale unui martor la incidentul de la Colegiul de Arte: a căzut cu capul pe ciment, ca o scândură, lăsând o baltă de sânge în jurul ei

MĂRTURIILE incredibile ale unui martor la incidentul de la Colegiul de Arte: a căzut cu capul pe ciment, ca o scândură, lăsând o baltă de sânge în jurul ei

Replica API 1 noiembrie 2018 | 20:38 562

ACUZAȚII GRAVE ÎN CAZUL FETEI BĂTUTE LA COLEGIUL DE ARTE: ERA DROGATĂ!

ACUZAȚII GRAVE ÎN CAZUL FETEI BĂTUTE LA COLEGIUL DE ARTE: ERA DROGATĂ!

Incidentul de la Colegiul de Arte Regina Maria a stârnit un val de controverse în rândurile elevilor. În timp ce unii susțin că elevul care ar fi agresat-o pe tânăra de 25 de ani trebuie aspru pedepsit, alții îi iau apărarea și susțin că, de fapt, fosta elevă era drogată și ar fi abordat un grup de elevi pentru a le cere droguri. ”Tânăra a intrat în incinta școlii, ea fiind sub influența drogurilor. Se afla în curtea școlii când a abordat un grup de elevi, cerându-le droguri, apoi insistând, devenind agresivă verbal. Elevii i-au spus de foarte multe ori să părăsească școala și să îi lase în pace. Respectivul băiat de clasa a XI-a a vrut să o îndepărteze, crezând că este băiat, acesta a lovit-o în zona pieptului, cu intenția de a apăra restul grupului. Fata a căzut fiind instabilă din cauza drogurilor, cu capul pe ciment, ca o scândură, lăsând o baltă de sânge în jurul ei. Toți elevii ce erau în curte au apelat la ajutoare, însă toți profesorii abordați refuzau să vina spunând că nu e treaba lor, crezând că este o farsă”, aa declarat un elev din cadrul unității de învățământ, martor la incident.

Acesta susține că, deși conducerea școlii a fost înștiințată, chiar și asistenta, nimeni nu a intervenit. ”Mai mulți elevi au sunat la SMURD de 3 -4 ori, aceștia refuzau să vină, spunând că nu este un caz grav. Fata a stat inconstientă, nemișcată timp de 10 minute tremurând și făcând spume la gură. În timpul așteptării ambulanței, aceasta a dat să se ridice, însă nu a avut destulă putere. Evidențiez faptul că nimeni din conducerea școlii nu a intervenit, incluzând asistenta școlii neștiind să acorde primul ajutor. Am fost martor pe tot parcursul incidentului”, a mai spus martorul.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/ancheta-la-colegiul-de-arte-din-constanta-dupa-ce-o-tanara-a-fost-bagata-in-spital-de-un-elev-371536/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aloo PROCURORI corupti de la DIICOT, mai lasati oamenii de afaceri romani sa respire si implicare in politica si cercetati cazurile reale ale societatii, orasul Constanta este plin de Pesti, Curve, Droguri etc.. Acum pana nu este prea tarziu, o sa va vina si ziua voastra cat de curand cand o sa fiti cercetati pentru increngaturile voastre cu acesti mafioti
0
0
In primul rand nu iliescu e de vina.Armata nu se mai face de pe timpul lui constantinescu emil.Apoi,credeam ca scoala de arta e pt femei cu spirit creativ,cultura,traditii populare,etc. Bai principe nicolae tu vezi ce luasi de nevasta? Tot o ,,hartista,, cu scoala de arta dar cand ti-o ,,fwte,, fata de la arte cateva capace o sa fugi la duduita din brasov fara test de paternitate.
4
1
te bag in pizda ma-tii boule
2
2
DE CE NU ESTE PAZA IN SCOLI??
6
1
Nu inteleg ideea pozei. Ati cenzurat marcile de adidasi ? Sau ce ? Ca sangele e perfect vizibil.
5
2
Nu vorbeste nimeni de cei care au legalizat vanzarea de etnobotanice doar pentru a le da tinerii de gust ca apoi sa le interzica si sa favorizeze piata neagra a acestor substante. Aveam atunci nevoie de legalizarea substantelor cu efect halucinogen. Nici nu se stia de ele si poate nu am fi stiut nici acum. Criminalii sunt cei care au legiferat in urma cu mai multi ani. Efectele sunt incomensurabile la acest moment.
3
0
gigele ce picioare in coaie ti-as da, cacatule bolsevic -fara pizde drogate in scoli bai putoare cominternista hipiota - ptr decadentul pulii - da fraiere imi fac dreptate cu pumnii ca justitia e corputa si mai ales e departe de mine - se cheama legitima aparare bai excrement neomarxist si daca te prind pe strada te calc in picioare gunoiule sa vedem daca te aperi - vezi ca n-ai voie cf legii tale tre sa mori in chinuri si dupa aia poate iti da voie justitia sa depui plangere!
5
8
Blurati poza acolo unde trebuie blurata!
4
0
Educatia din scoli si lipsa masurilor impotriva drogurilor si nepasarea autoritatilor in general duce la dezastre in rindul tinerilor --Scoala sa lase matematica si altediscipline si sa se concentreze pe norme de comportament in soc si familie
7
4
Andrei Trifu,supravietuitor si el,din Mangalia,isi baga picioarele in majoritatea comentariilor ce tin sa fie de partea oricui in afara de adevar. ,,Accidentul'' ramane in ghilimele tocmai pentru ca un asa zis om,Iohanis, a spus ca era nevoie de sacrificii umane ca la incasi ca sa se schimbe un rahat de umanoid. Noi alegem prin vot ,dar chiar stim ce pana mea alegem? Sefilor,nu ne ucideti pentru voturi! Nu omorati tineri valorosi !Repetati voturile,nu ucideti ! ,,Colectiv ''nu e accident. Nu se vrea acum ,se va sti dupa ce nu vom mai fi.
3
8
Iliescu un criminal din cauza ca nu se mai face armata copii ajung drogati pe strazi armata era a doua educatie
11
4
ce te-as ciomagii putoiule
8
5
Dar ce cauta acolo fosta eleva? Si cum a intrat?
13
3
Concluzia "martorului": DE VINA SUNT VICTIMA SI PROFESORII, AGRESORUL E BAIAT BUNA, DE FAPT A FACUT UN GEST DE MARE CURAJ, APARANDU-I CU PUMNII PE CEILALTI ELEVI DE AGRESIUNEA VERBALA A TINEREI. Cam asta cred adolescentii, ca trebuie sa iti faci singur dreptate, de preferat folosind forta fizica, si sa dai vina pe ceilalti cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu. Frumos viitor are Ro. Sunt curios, peste o alta 100 de ani de Ro, daca va mai rezista pana atunci, ce fapte de vitejie se vor promova atunci?
18
5
Cum se numeste fata?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272