REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Masaj erotic cu FINALIZARE, la Constanța, dar... cu mască de protecţie!

Masaj erotic cu FINALIZARE, la Constanța, dar... cu mască de protecţie!

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 17226

Industria saloanelor de masaj erotic este una destul de dezvoltată în România, sute de fete alegând această „meserie” pentru a-şi asigura un venit frumuşel. Constanţa nu duce lipsă de astfel de stabilimente, unde clienţii sunt aşteptaţi să se relaxeze după o zi grea, sau să se dedea unor plăceri mai mult sau mai puţin permise. Însă, întrucât nu este tocmai legal ce se întâmplă acolo, ”afaceriștii” au găsit metode de a fenta sistemul. Reclame online și mai multe detalii face to face, la fața locului.

Saloanele de masaj erotic nu se mai feresc să își expună oferta serviciilor de acest gen, întrucât funcționează legal. Publicul nu mai este străin de acest concept. Deși nu toți tolerează ideea sau nu sunt public consumator, totuși astfel de saloane nu duc lipsa de persoane interesate. Masajul erotic nu este nimic mai mult decât despre tehnici de masaj combinate cu arta seducției. În mare parte, domeniul se adresează bărbaților și maseuzele sunt exclusiv femei. Oricine ar trece pragul unui astfel de salon este interesat să aibă parte de intimitate și confidențialitate. Detaliile despre programare se pot realiza și online sau prin telefon, pentru a putea cere detalii, unele saloane având chiar şi o galerie foto unde bărbaţii îşi pot alege maseuza preferată. Interesant este, de asemenea, că masajul în sine se poate desfășura și la hotel, nu doar în camerele amenajate ale salonului.

Masaj erotic cu… FINALIZARE!

Numai că, denumirea de salon de masaj erotic este doar o fațadă, în spate dovedindu-se, în mai multe rânduri, că se află o reală industrie a prostituției.

Unul dintre saloanele cele mai de succes din Constanţa, conform aprecierilor din mediul online, pune la dispoziţie o gamă întreagă de servicii pentru clienţii dispuşi să îţi deschidă portofelul. Astfel, o şedinţă de masaj de o oră, efectuat de către o maseuză udă, costă 200 de lei. Cei care doresc ceva mai mult, pot apela la varianta în care maseuza se deplasează la hotel, beneficiind de asemenea de un masaj cu finalizare, taxa fiind de 250 de lei plus transportul.

Însă, odată cu apariţia coronavirusului, saloanele de masaj s-au aliniat şi ele la măsurile de siguranţă pentru prevenirea acestuia. Astfel, un salon de masaj îşi triază clienţii în funcţie de simptomele manifestate, cei care dau semne că ar putea fi infectaţi, nefiind primiţi. Pe lângă asta, clienţii pot alege ca maseuzele să poarte mască de protecţie, sau cu mănuşi, după cum ne-a precizat, telefonic, angajata unui astfel de… local.

Cu toate că in oferta unora dintre saloane nu intră şi oferta masajului cu finalizare, lucrul acesta se poate negocia la faţa locului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceva adrese, numere de telefon, ponturi, alte info folositoare un forum ceva ....?
8
0
La noi vine lume aleasa.Printre cei fruntasi ii si Catalin menegerul de la sf Andrei.Acum cu virusul asta vine sa ii masam suncile ca este extenuat.Un pic de apa si sapun nu iar strica.Altfel ii ok lasa mici atenti pt cuniligusul care il face fetelor.
7
0
Stirea e reclama la locuri de munca pentru diaspora praspat sosita aici e nevoie de experienta acumulata in itala
7
1
Eu acum ma dau cu tirul si Flori a mea da cu curu cu finalizare orala,destept ma facut zdreanta de mama!Apropo am motorina de vanzare de la tirul galben,ca doar galbenul este culoarea care ma defineste de tigan,hot si puturos!
7
3
Si mosii care dau limbi la curve tot asa cu masca?
7
1
ia uite al dracului babu ce poza a trimis redactiei...!
12
1
Legalizate prostitutia Sa lucreze fetele legal
15
3
Am dat 150 lei si a facut un sex oral ,ceee e mult.negociaza .
8
0
Daca tot suntem in U.E de ce nu da legea prostitutiei si atunci ar castiga si fetele si statul din taxe si impozite ar fi ceva normal spun eu si cred ca sunteti de acord cu mine decat sa se duca lumea la boscheti sau prin masini plus ca sunt bolnave de toate bolile din lume.
18
3
Scuze dar tie nu tie rusine cu stirile astea venit frumusel de ras ai fost de ras ai ramas pacat
3
5
Stoian loveste din nou...
7
1
Multe rele a facut Mazare dar a facut si lucruri bune,cum ar fi saloanele de masaj erotic..Prostitutie, e tot ce ce va ramane in urma lor.Si, cand o sa ne fie mai rau, sa ne aducem aminte ce "fericiti" am fost cu Mazare si Fagadau-n-am avut alta rima.Sper sa ne bucuram pana la "finalizare" cand PSD va pleca definitiv din Constanta.
12
5
Pai daca sunt platiti sa nu spuna nimic de idiotii de la guvernare si despre pampalau! Cu viorica au incercat ieri dar nu le-a mers asa ca asta le-a mai ramas. Asta e presa libera si independenta. Astept manutele rosii din redactie!!!!
4
3
E tot ce ne interesa acum, cine cu cine si ce face.Reclama pe timp de criza.Avand in vedere ca ne indreptam spre situatia de urgenta, ar trebui inchise si saloanele de orice fel.
5
3
Voi asta scrieti despre gunoaie mai periculoase ca liliecii virusati n postul Pastelui si intr-o situatie asa delicata in care se afla oamenii.
6
5
Serviciile, militienii cu pensii grase, duceti va mai hahalerelor acolo... Sa fugiti de Covid. Acolo nu este...
10
0
Cumva vagaboantele de la Replica lucreaza part-time acolo si ii faceti publicitate mascata?
18
7
De unde le stii Stoiane ca prea le zici cu foc?Dai drumul la bani sa circule sa deblochezi economia?
12
0
dupa finalizare...domnisoarele , elibereaza si bon fiscal ??Sa trimiteti cativa inspectori acolo , ca sa cerceteze !
13
4
Civa masaj erotic cu finalizare,dar conform legi prostitutia este interzisa in Romania,ia spuneti ma parlamentarilor ce interese aveti de nu legalizati prostitutia? si sa nu spuneti ca nu aveti acordul patriarhului BOR.
14
1
Dau 1000 cine imi da TikToku lu farukaka
1
5
Decat sa se infesteze cu Virusul Chinez CoronaVirus Tinerele Domnisoarele sa-l ia din aer liber mai bine ar inchide salonul de masaj Erotic. Decat doamne fereste sa ia contact cu acel Virus Chinez CoronaVirus acele Tinere Domnisoare fete tinere. Pt masuri in singuranta daca era un pic destep patronul al salonului de masaj Erotic. Pt a se proteja si Patronul mai bine purta masca de protectie pt nu a lua contact cu acel Virus Chinez CoronaVirus. Si ar trimite si Tinerele Domnisoare fete sa stea acasa in singuranta pt a nu a Lua Contact cu acel Virus Chinez CoronaVirus.
10
5
de sclavi....
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272