REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Măsură preventivă menținută în cazul lui Radu Mazăre de către Înalta Curte de Casație și Justiție!

Măsură preventivă menținută în cazul lui Radu Mazăre de către Înalta Curte de Casație și Justiție!

Replica API 14 septembrie 2019 | 21:48 274

Înalta Curte de Casație și Justiție, vineri, 13 septembrie, a menținut măsura arestului preventiv în cazul lui Radu Mazăre, în dosarul în care este trimis în judecată alături de Sorin Strutinsky, Gabriel Stan, dar și mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Constanța.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în perioada 2006-2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a solicitat suma totală de peste 2.000.000 euro și primit circa 1.000.000 euro și 2.472.303,8 lei de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le dezvolte în Constanța. Sumele de bani, spun procurorii, au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive încheiate de reprezentanții societăților respective cu o firmă controlată de inculpatul Mazăre Radu Ștefan atât direct, cât și prin intermediul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel. Acesta din urmă a transmis solicitarea inculpatului Mazăre Radu Ștefan către reprezentanții societăților respective și a semnat contractele fictive de publicitate încheiate între acestea și firma pe care o administra, contracte în baza cărora au fost ulterior primite sumele de bani.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iti dau tie, @10 .51 cacatul la lins. Numai tie !!!
1
0
degeaba te bucuri ca stau ei acolo , acum ii dau altii muie ma -tii si familiei tale , ofticatule !
0
3
Gheaburi noi ai tari merita un mic concediu la Salina sau peliprava
1
1
Eu sunt copil pe langa spagile lui Fagadau !
3
0
asa replica. astea s stirile de care are nevoie constanteanu. ce mai fac infractorii in puscarii. acu 2 zile despre constantinescu azi despre mazare.chiar muream daca nu stiam despre ei.DAR NICIO VORBA DESPRE RAPORTUL CU PRIVIRE LA CRESTEREA DATORIEI A ROMANIEI. ORICUM NU VA PRICEPETI SI AR FII CONTRAR ORDINELOR PE CARE LE PRIMITI DE LA TROCADERO. ROMANIA E PE MARGINEA PRAPASTIEI IAR VOI SCRIETI DESPRE TOTI PUSCARIASII.. vai de capul vostru. romania intra in recesiune si voi tot stiri de rahat.
12
7
La cat au furat astia...nevasta lui Strutinsky are pe malul ghiolului ditamai restaurantul si gradinita particulara si multe altele...porcul de constantinescu are ditamai vila aproape de casa casatoriilor...nimic pe numele hotilor. Familiile prospera in afaceri pornite din hotii. Trebuie sa li se confiste averile doar asa revenim la normal sa munceasca toti parvenitii astia. Sper sa stea toti in inchisoare pe viata sa nu se mai bucure de furaciuni. Si mazare cu casa lui din mamaia...facuta pe munca cinstita. La gunoi cu viermii astia!
27
3
sa stea vreo 20 anu acoo , pe radu stan nu il cheama dupa el ?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272