REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Meciul Poli Iaşi vs FC Viitorul, încheiat în minutul 54, după ce nocturna s-a stins

Meciul Poli Iaşi vs FC Viitorul, încheiat în minutul 54, după ce nocturna s-a stins

Replica API 3 noiembrie 2020 | 23:35 1915

Meciul Poli Iași vs FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins de două ori.

Meciul începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Nocturna s-a stins din nou în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluau conducerea cu 2-1.

Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi, informează News.ro.

Update: FC Viitorul a notat, pe Facebook, că va câştiga confruntarea cu Poli Iaşi, la masa verde, conform regulamentului.

“Problemele cauzate de instalaţia de nocturnă a stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi l-au determinat pe centralul Horia Mladinovici să fluiere finalul partidei în minutul 54! Conform regulamentului, formaţia noastră va câştiga partida cu Politehnica Iaşi cu scorul de 3-0!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul.

Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat după încheierea neaşteptată a meciului cu Poli Iaşi din cauza nocturnei, că nu a trăit o astfel de situaţie nici când era jucător.

"Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuşă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de Covid-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi", a spus Popescu, potrivit telekomsport.ro, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un arbitru cu creier, amina meciul dupa primele probleme. Cu ce e vinovata echipa? E compusa din electricieni?? Fotbalul in Romania.
0
1
Nocturna a inceput sa se stinga inainte de inscrierea golului 2.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272