REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mihai Mărgineanu, comentarii virulente despre scandalul „Blue Air”: „Vom lua autocarul până la Paris“

Mihai Mărgineanu, comentarii virulente despre scandalul „Blue Air”: „Vom lua autocarul până la Paris“

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 806

Mihai Mărgineanu, interpretul personajului „Ardiles” din serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV, a dezvăluit părerea lui în legătură cu suspendarea zborurilor companiei Blue Air. Acesta are brevet de pilot civil și consideră că statul a greșit în ceea ce privește problema actuală, iar consecințele nu vor fi unele ușor de suportat pentru pasageri.

Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu a mărturisit că dacă Blue Air va dispărea, vom ajunge să plătim prețuri uriașe pentru un bilet de călătorie. Asta s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp în cazul unei companii de pe piața asigurărilor.

„Riscăm să repetăm povestea de pe piața asigurărilor. Ce s-a întâmplat atunci? A dispărut o companie și ne-am trezit cu valoarea dublată, dacă nu chiar triplată, a polițelor de asigurări.

Așa se va întâmpla și acum, dacă va urma același scenariu! Vom ajunge să plătim 200 de euro pe un bilet de călătorie până la Cluj și 1.000 de euro pentru unul până la Paris!

Numai că pe român nu-l interesează pare-se chestiunea asta! Poate, cine știe, ne vom întoarce la vremurile, în care luam autocarul până la Paris, cei mai mulți dintre noi!”, a declarat Mihai Mărgineanu pentru playtech.ro, citează Click!

Mihai Mărgineanu nu are acțiuni la Blue Air

Deși nu este acționar la compania Blue Air, Mihai a declarat că are mulți prieteni care sunt piloți la această companie, iar problemele cele mai mari sunt la departamentele comerciale.

„Nu am niciun fel de acțiuni la compania în cauză. Am în schimb foarte mulți prieteni, care sunt piloți acolo. Am făcut școala de aviație împreună. Spre deosebire de mine care nu am găsit răbdarea să stau în cockpit și să duc lumea în siguranță oriunde pe acest glob, ei au găsit-o.

Sigur că lucrurile nu sunt strălucite. E clar că au probleme. Mai ales la departamentele comerciale, unde nu știu să comunice.

Însă să ieși de pe piața aviatică numai fiindcă nu există o minte care să realizeze că nu mai poți pune nimic în loc, mi se pare o prostie cum numai românilor le poate trece prin minte!”, a mai spus acesta.

Zborurile companiei ,,Blue Air" rămân suspendate până pe 12 septembrie, din cauza faptului că toate conturile i-au fost blocate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te gandesti la Paris ??Ha,ha,ha plateste-ti factura la Enel si taci ..lasa-te de sportul asta danga -langa la Paris
1
0
bai artist ratat!
0
0
ma stai tigane si acasa,de unde p motii aimatitia bani???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272